Şeker Tedavi Kutusu Noel İçin 50 adet Karton Yılbaşı hediyeleri Kutusu Taşınabilir Parti İyilik Malzemeleri Çikolata Mini Oyuncaklar Şeker

  • ₺392.93
  • ₺153.25
(0 Müşteri yorumları)

Ev & Bahçe

Sku:
  • n80120
Etiketler:
  • Toptan Satış Türü - no
  • Elektronik - no
  • Paketleme - hediye kutusu
  • Türü Ayarla - no
  • Model Numarası - Noel Hediye Kutuları
  • Kaynak - Anakara Çin

Bu sevimli Noel iyilik kutuları ile hediyelere tatil tezahürat dokunuşu ekleyin.Her 2.17 inç kare kutu mini oyuncaklar ve güzellikler tutabilir.Bu güzel kağıt kutular, tatil sezonunda neşe yaymak için mükemmeldir.

Özellikler:

Adı: Noel küçük hediye kutusu

Malzeme: 250g beyaz karton

Şartname: hakkında 5.5*5.5*5.5 cm/2.17*2.17*2.17 inç

Nakliye: şeritli bölüm paketlenmemiş, toplu düz teslimat (kutu ve aksesuarların kendi başlarına katlanması ve monte edilmesi gerekir)

Ambalaj Listesi:

50 adet*Noel hediye kutuları

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Şenlikli Süslemeler: Evinizi, işinizi veya sınıfınızı süslemek için mükemmel mini Noel hediye kutuları alın.Her kutuda Noel Baba, kardan adam ve ren geyiği gibi şenlikli Noel öğeleri bulunur ve her alana neşeli bir dokunuş katar.

2.Uygun Dağıtım: Bu mini Noel hediye kutuları, arkadaşlarınız ve akrabalarınızla şeker paylaşmak için mükemmeldir.Onları taşımayı ve taşımayı kolaylaştıran bir el taşıma tasarımına sahiptirler.Bu Noel iyilik kutuları da kompakttır ve çantanıza veya cebinize sığabilir.

3.Hediyeler için harika: Küçük eşyaları tutmak için ideal olan mini Noel hediye kutularımızla sevdiklerinizi etkileyin.2.17 inç kare boyutundaki bu zarif ve sevimli kutular, Noel kurabiyesi hediye kutuları olarak mükemmeldir.Bu tatil sezonunda zarafet armağanını verin.

4.Çok Yönlü Hediye Kutuları: Şekerler, kurabiyeler, saç aksesuarları, küçük oyuncaklar ve ikramlar için harika olan bu mini Noel kutuları ile hediye verme oyununuzu yükseltin.Montajı ve süslemesi kolay, festival sezonu için mükemmel.

5.Çevre Dostu ve Dayanıklı: Bu mini Noel hediye kutuları, deforme edilmesi veya kırılması kolay olmayan kalın karton malzemeden yapılmıştır.Ayrıca geri dönüştürülebilir ve çevre için iyidirler.Bunları Noel için güzel kağıt kutular olarak kullanabilir, kalitesi ve tasarımıyla misafirlerinizi etkileyebilirsiniz.

Yorum ekle

Puanınız :