Gevşek Yaprak Ayırıcı Etiket Delme Makinesi Zımba DIY Dizin Bölücüler Etiket Yer İmi Renkli Tab Not Defteri Sınıflandırma

  • ₺300.52
  • ₺210.42
(0 Müşteri yorumları)

Ev & Bahçe

Sku:
  • n83183
Etiketler:
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Neden - Cinsiyet Açıklaması
  • Malzeme - pamuk

Bu sekme zımbası ile herhangi bir kağıt veya kart stoğundan kendi sekmelerinizi yapabilirsiniz.Zımba, her tırnağın tam konumunu sağlayabilen net bir hizalama kılavuzuna sahiptir.İşlem basit ve anlaşılması kolaydır ve sonuç düzgün ve profesyoneldir.

Belirleme:

Malzeme: PSs

Boyutu: Yaklaşık. 12. 6x6. 6 cm / 5x2. 6 inç

Paket Listesi:

1 x Sekme Yumruk

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Kendi Sekmelerinizi Yapın: Bu sekme delici, etiketler, dizin kartları, kendin yap sekmeleri ve daha fazlasını yapmanızı sağlar.Defterlerinizi, planlayıcılarınızı, dosyalarınızı ve belgelerinizi düzenli bir şekilde saklamanıza yardımcı olabilirler.Bu, iş verimliliğinizi artıracak ve iş basıncınızı düşürecektir.

2.Mükemmel etiketler: Bu sekme zımbası, hassas konumlandırma tasarımıyla güzel, düzgün ve standartlaştırılmış etiketler oluşturmanıza olanak tanır.Bu akıllı aracı kullanmanın bir sonucu olarak etiketleriniz tam istediğiniz boyuta ve konuma sahip olacaktır.

3.Kullanımı kolay: Bu sekme zımbası, kendi özel etiketlerinizi bir çırpıda yapmanızı sağlayan kullanışlı ve kompakt bir araçtır.Fazladan malzemeye veya karmaşık talimatlara ihtiyacınız yoktur.Kağıdı alete koyun, düğmeye basın ve düzgün bir sekme alın.

4.Taşıması kolay: Bu araç, evde, ofiste veya evde sizin için herhangi bir kağıt veya kart stoğundaki tırnakları delebilir. traveling.It kompakt ve kompakt olduğu için taşıması kolay ve kullanımı kolaydır. lightweight.It ayrıca fazla yer kaplamaz, verimli ve kullanışlı hale getirir.

5.Geniş Uygulama: Bu sekme zımbası, kitap sekmeleri, günlük tutma sekmeleri, incil sekmeleri, planlayıcı ekleri ve daha fazlası gibi çeşitli projeler için kendi etiketlerinizi ve sekmelerinizi oluşturmanıza olanak tanır.Kağıt, kart stoğu, scrapbooking ve daha fazlası gibi farklı malzemelerle kullanabilirsiniz.

Yorum ekle

Puanınız :