Cadılar bayramı ışıklı pencere dekorasyonları kapalı pencere LED ışıkları cadılar bayramı elemanları dekorasyon malzemeleri balkonlar için duvarlar kapılar

  • ₺369.64
  • ₺184.82
(0 Müşteri yorumları)

Ev & Bahçe

Sku:
  • n80935
Etiketler:
  • Neden - Cadılar bayramı
  • Elektronik - no
  • Malzeme - Plastik
  • Kaynak - Anakara Çin

Bu ışıklı Cadılar Bayramı süslemeleri ile evinizi ürkütücü ve şenlikli hale getirin.Bu fiberglas figürler, vantuzlarla pencerelerinize veya duvarlarınıza kolayca takılabilir.Bunları sabit konumun yüksekliğine ayarlayabilir ve kendi korkutucu sahnelerinizi oluşturabilirsiniz.3 Adet AAA pil ile çalışır (dahil değildir), bu süslemeler karanlıkta parlayacak ve misafirlerinizi ve komşularınızı etkileyecektir.

Belirleme:

Ürün adı: cadılar bayramı pencere ışıkları

Malzeme: PC

Boyutu: yaklaşık 20 cm / 7.87 in

Ağırlık: yaklaşık 100g

Ambalaj Listesi:

1 adet*Cadılar Bayramı pencere ışıkları

Notlar:

1. Farklı ekran ve ışık efektleri nedeniyle, ürünün gerçek rengi resimde gösterilen renkten biraz farklı olabilir.

2. Manuel ölçüm nedeniyle, lütfen 1-3 cm'lik bir ölçüm sapmasına izin verin.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Basit ve Güvenli: Herhangi bir yüksekliğe sığabilecek vantuzları ve kancaları olduğu için bu Cadılar Bayramı pencere ışıklarının nasıl asılacağı konusunda endişelenmenize gerek yok.Daha iyi yapışmaları için biraz su ekleyin.

2.Düşük Güç Tüketimi: Bu Cadılar Bayramı pencere ışığı, 3 adet AAA pil kullanan bir pil bölmesine sahiptir. safe.It ayrıca diğer ışıklardan daha az enerji kullanır, bu da onu çevre dostu ve ekonomik hale getirir.

3.Cadılar Bayramı pencere ışıkları: Kabaklar, örümcekler, yarasalar, hayaletler ve gözbebekleri olan bu Cadılar Bayramı süslemeleriyle pencerelerinizi korkutun.Ayrıca sağlam ve su geçirmezdirler, böylece bunları kolayca saklayabilir ve tekrar tekrar kullanabilirsiniz.

4.Herhangi Bir Yüzey için: Vantuzları tutmak için bant kullanabilir veya cam, seramik, ayna, cam elyafı gibi pürüzsüz yüzeylere yapıştırabilirsiniz veya metal.No pürüzlü yüzeylerde kullanma konusunda endişelenmenize gerek var.

5.Yaygın Olarak Kullanılan: Bu Cadılar Bayramı pencere ışıkları, yatak odalarını, duvarları, balkonları, sundurmaları, kapıları ve dolapları süslemek için yaygın olarak kullanıldıkları için eviniz için şenlikli bir ruh yaratabilir.Ayrıca iç dekorasyonunuza iyi şanslar ve neşe getirirler.

Yorum ekle

Puanınız :