Noel çelenk benzersiz noel çelenk ışıkları ile el yapımı çelenk DIY asılı çelenk kapı pencere için büyük tatil hediyeler

  • ₺37.54
  • ₺20.60
(0 Müşteri yorumları)

Ev & Bahçe

Sku:
  • n81137
Etiketler:
  • Toptan Satış Türü - no
  • Türü Ayarla - no
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Model Numarası - Noel Asılı Çiçek Süsleme
  • Elektronik - no
  • Paketleme - Hediye Kutusu Yok

Tanım:

Bu tatil sezonunda ön kapınızı süslemenin şenlikli bir yolunu mu arıyorsunuz?Yeniden kullanılabilir Noel çelenklerimizden başkasına bakmayın!Kendin yap montajı, çeşitli tatil kolyeleri ve çok amaçlı bir kapı askısı ile bunları her yıl kullanabilirsiniz.Meslektaşlarınızı etkileyin ve bankayı bozmadan tatil tezahüratını yayın.

Belirleme:

Ürün boyutu: yaklaşık 45*21 cm / 17.71 * 8.26 inç

Ağırlık: 80g

Malzeme: kumaş

Ambalaj Listesi:

Açık Noel çelenk x 1

Notlar:

1. Monitörün ve ışığın etkisi nedeniyle, öğenin gerçek rengi resimde gösterilen renkten biraz farklı olabilir.

2. Manuel ölçüm nedeniyle, ölçüm değeri biraz sapmış, lütfen anlayın.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Uzun Ömürlü Kalite: Ön kapı için Noel çelenklerimiz hasara karşı dayanıklıdır ve uzun yıllar tekrar kullanılabilir.Solmaları kolay değildir ve kapınızı öne çıkaracak parlak renklere sahiptirler.Her çelenk dayanıklılık ve zarafet için el yapımıdır.

2.Etkileşimli Eğlence: Montajı kolay parçalarla bu Noel çelenk seti, ön kapınızı süslerken çocuklarınızla bağ kurmanızı sağlar.DIY montaj sevincini yaşayın!

3.Muhteşem Tasarım: Ön kapı için Noel çelenkimizle evinizi Noel ruhuyla doldurun.Sevimli bir Noel Baba, kardan adam ve geyik tasarımına ve çeşitli Noel tatili kolyelerine sahip olan bu çelenk, dekorunuza güzel ve klasik bir ektir.

4.Ön Kapı Bildirimi Parçası: Noel çelenkimizle ön kapı dekorunuzu yükseltin.Çiftlik eviniz veya plaj kabininiz için ideal olan kahve dükkanınız, ön partiniz veya çiçek eviniz için çok yönlü, çok amaçlı bir kapı askısı görevi görür.Oturma odanıza veya mutfağınıza asın ve herhangi bir alana sıcaklık ve çekicilik katın.

5.Benzersiz Hediye: Ön kapı için etkileyici Noel çelenklerimizle sevdiklerinize zevkli ve iç açıcı bir hediye verin.Bu yüksek kaliteli çelenkler her durum için mükemmel hediyeler yapar ve her eve şenlikli bir dokunuş katar.

Yorum ekle

Puanınız :