200 Adet Bambu Meyve Çubukları, Ahşap Kürdan Parti Tapas Nibbles Sandviç Kanepeler Meze Meyve Şiş BARBEKÜ

  • ₺288.20
  • ₺190.21
(0 Müşteri yorumları)

Ev & Bahçe

Sku:
  • n83422
Etiketler:
  • Kaynak - Anakara Çin

200 adet kokteyl aksesuarı 40 kişilik partiye hizmet edebilir ve misafirlerinizi mezeye çekebilir.Meyve çubuklarının narin görünümü, partinizin eğlencesini ve pratikliğini dengeleyecektir.

Bu meyve bambu çubuğu, yiyecekleri temiz ve hijyenik tutmaya yardımcı olur ve partiden sonra restoranda veya mutfakta temizlik için gereken süreyi azaltır.Arkadaş toplama, kokteyl partisi veya büfe için mükemmeldir.

Ürünü kullanmadan önce, ürünün altını suyla temizleyebilir ve mutlu bir partinin tadını çıkaracaksınız.

Uygulanabilir ürünler: Bu, içecekler, yiyecek toplama, kokteyl seçimi, meyve kokteyli kürdanları, tatlılar, sandviçler, salatalar, büfeler, parmak yiyecekleri ve ordövrler, kebaplar ve daha fazlasını içeren bir kokteyl dekorasyonudur.

Kullanım durumları: Kürdanlarımız, düğün partileri, doğum günü partileri, barbekü partileri, bebek duşu partileri, Noel partileri, vaftiz partileri vb.Gibi çeşitli partilere uygulanabilen partinize ve etkinliklerinize stil ve sınıf katar.Hepsi mükemmel süslemeler.

Desenler: kırmızı çift boncuk + sarı çift boncuk.

renk: Sarı + kırmızı

Malzeme: Bambu ahşap

boyutu: Uzunluk 12 cm

Paket içeriği:

200 x Bambu Meyve Çubukları

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorum ekle

Puanınız :