Araç ön camı Yağ Filmi Temizleyici Cam Bakım ve Onarım Cam Parlatma Koruma Yağ Filmi Temizleme Maddesi Otomobil Temizliği için

  • ₺153.05
  • ₺122.44
(0 Müşteri yorumları)

Oto Yıkama ve Bakım

Sku:
  • n10267
Etiketler:
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Konsantre - Evet
  • Tip - Antifriz

Mermi Noktaları:

1.Güçlü Temizleme Eylemi: Bu araba camı yağ filmi temizleyici, camdan sadece yağ filmini, su lekelerini ve kiri temizlemekle kalmaz, aynı zamanda yüzeyleri temizler ve yağdan arındırır, araç pencerenizin temizliğini ve parlaklığını geri kazandırır.

2.Parlatma Koruması: Bu araba camı yağ filmi temizleyici, cam yüzeyleri etkili bir şekilde onarabilir, camın aşınmaya ve suya dayanıklılığını artırabilir ve netliğini ve shine.It ayrıca çizikleri ve kusurları onararak araç camınızın yeni ve mükemmel görünmesini sağlayabilir.

3.Geliştirilmiş Netlik: Araç Camı Yağ Filmi Temizleyicimizle, araç camınızdaki inatçı yağ filmlerine elveda deyin.Sürüş sırasında net görüşün keyfini çıkarın, bu da yolda daha fazla güvenlik ve konfor sağlar.Bugün araç camınızın ışık geçirgenliğini ve parlama önleyici özelliklerini geliştirin.

4.Kullanımı Kolay: Yenilikçi püskürtme çözümümüzle araç camındaki yağ filminden ve kirden zahmetsizce kurtulun.Sadece püskürtün, temizleme fırçasıyla fırçalayın, kristal berraklığında bir görünüm için suyla durulayın.

5.Geniş Uygulama Yelpazesi: Otomobilinizin rüzgar koruyucularını, camlarını, aynalarını ve cam masa üstlerini kolaylıkla tertemiz tutun.Güçlü formülümüz sayesinde yağ filmini, kiri ve lekeleri verimli bir şekilde temizleyin ve kristal berraklığında bir yüzey elde edin.

Net görüş ve güvenli sürüş için araba Su buğulanmayı önleyici ajanımızı tanıtmak.Bu etkili formül leke çıkarma, parlatma koruması ve kolay uygulama sağlar.Kristal netliğinde bir görünüm için ürünü cama püskürtmeniz yeterlidir.Geniş bir uygulama yelpazesi için uygundur.

Belirleme:

Ürün adı: Araba Cam Yağ Filmi Temizleyici

Kapasite: Yaklaşık 150 ml

Ağırlık: Yaklaşık 185g

Ürün Boyutu: Yaklaşık 16.5x5 cm/6. 5x1. 97 inç

Ambalaj Listesi:

1x Araba Cam Yağ Filmi Temizleyici

Not:

Farklı aydınlatma ve ekran ayarları nedeniyle, öğenin rengi resimden biraz farklı olabilir.

Farklı manuel ölçümler nedeniyle, lütfen boyutta 1-2 cm'lik bir farka izin verin.

Yorum ekle

Puanınız :