Araç ön camı Buğu Çözücü 100ml Otomatik Pencere Su Geçirmez Anti Sis Sprey Su Geçirmez Parmak İzi Kir Sökücü Otomobiller İçin

  • ₺229.87
  • ₺114.93
(0 Müşteri yorumları)

Oto Yıkama ve Bakım

Sku:
  • n41840
Etiketler:
  • Özel Özellikler - Araç ön camı için buğu çözücü
  • Ürün Ağırlığı - 120g
  • Ürün Hacmi - 100ml
  • Kaynak - Anakara Çin

Mermi Noktaları:

1.Hidrofobik Etki: Bu araba camı buğu çözücü, cam üzerinde hızla hidrofobik bir film oluşturan, buğulanmayı önleyen ve uzun süre net görüş sağlayan yeni su geçirmez teknolojiyi benimser.

2.Kolay Temizlik: Bu araba camı buğu çözücü, pencerelerinizdeki kiri, parmak izlerini ve yağı etkili bir şekilde temizler, hayatınızı daha rahat ve sürüşünüzü daha güvenli hale getirir.

3.Çoklu Kullanım: Buğulanmayı önleyerek, araç Camı buğu çözücümüz herhangi bir yerde net görüş sağlar. weather.It çok yönlü kullanımlara sahiptir ve banyo aynaları, yüzme gözlükleri, gözlükler, cam kapılar, teleskop lambaları ve daha fazlası için mükemmeldir.

4.Sürüş Güvenliğini Artırın: Araba camı buğu çözücümüzle, suyun ıslanmasını önleyin rüzgar korur ve aynalar, yağışlı havalarda net bir görüş sağlar.Suya dayanıklı kaplamamız sayesinde tehlikeli durumlardan kaçınıldığını bilerek güvenli ve güvenle sürün.

5.Kolayca Kullanın: Etkilenen bölgelere anında püskürterek araba camı Buğu çözücüyü kolaylıkla uygulayın clarity.No cilalama veya bekleme ihtiyacı.Net bir görünüm için her türlü hava koşulunda zahmetsizce kullanın.

Tanım:

Ön Cam Buğu Çözücümüz, soğuk havalarda sürüş güvenliğinizi artırmak için mükemmel bir çözümdür.Geniş bir uygulama ile kiri temizler ve uzun süreli etki sağlar.Kullanımı kolay olan ürünümüz, kristal netliğinde görünürlük ve optimum sürüş koşulları sağlar.

Belirleme:

1. Adı: Araba Pencere Buğu Çözücü

2. Net içeriği: 100 ml

3. Raf ömrü: 3 yıl

Ambalaj Listesi:

1 * Yüzmek Gözlüğü Anti Sis Sprey

Yorum ekle

Puanınız :