Tekerlek Ve Lastik Temizleyici Sıvı Hafif Temizleyici Sprey Jant Temizleyici 120ml Kolay Kullanım Güçlü Tekerlek Tamir Temizleyici Alaşım Krom

  • ₺196.75
  • ₺137.65
(0 Müşteri yorumları)

Oto Yıkama ve Bakım

Sku:
  • n12858
Etiketler:
  • Öğe Türü - Jant Bakımı
  • Özel Özellikler - Jant Lastik Temizleyici
  • Kaynak - Anakara Çin

Tekerlek Temizleyici Sprey, inatçı tekerlek tozunu gidermede ve temiz, parlak bir görünüm sağlamada oldukça etkilidir. finish.It çoğu tekerlek kaplaması üzerinde çalışır ve sadece püskürtülerek kolayca uygulanabilir.Tekerleklerinizin içini ve dışını bir bezle temizleyin ve muhteşem sonuçlara tanık olun.

Belirleme:

Fonksiyon: tekerlek göbeği pas giderme ve temizleme

Özellikler: 120 ml deterjan + sünger + havlu

Brüt ağırlık: yaklaşık 140g

Ambalaj boyutu: (yaklaşık.)18.7*7.2*4.1 cm/7.36*2.83*1.61 inç

Ürün Boyutu:

Şişe: (yaklaşık.)18.4 * 4 cm / 7.24 * 1.57 inç

Kumaş: (yaklaşık.)20 * 20 cm / 7.87 * 7.87 inç

Sünger: (yaklaşık.)7*3*1.5 cm/2.76*1.18*0.59 inç

Ambalaj Listesi:

1 Takım * Tekerlek Lastik Cleane

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Geliştirilmiş Koruma: Tekerlek Temizleyici Spreyimiz, krom tekerleklerinizdeki kiri ve kiri temizlemek için mükemmel bir çözümdür ve alaşım, sprey boya ve şeffaf kaplama tekerleklerinde herhangi bir hasara neden olmadan kullanılabilecek kadar naziktir.

2.Tekerlek Parlaklığını Canlandırın: Yol kirinden ve inatçı tekerlek tozundan kurtulmak için bu tekerlek temizleyici spreyi kullanın.Leke veya kir birikmesi olmadan tekerlekleriniz yepyeni görünecektir.

3.Üstün Tekerlek Bakımı: Etkili tekerlek temizleyici spreyimizle lekesiz bir yüzey elde edin.Üzerine püskürtün, kiri ve kiri çözmesi için 5 dakika bekleyin, ardından tekerleğin içini ve dışını bir bezle temizleyin.Zahmetsiz temizlik için tekerlek yüzeylerini süngerle silin.

4.Kolay Temizlik: Tekerlek Temizleyici Spreyimizle tekerleklerinizdeki sert kire elveda deyin.Sadece hızlı bir sprey tozu ve kiri zahmetsizce çözer, böylece emekten tasarruf edebilir ve fırçalamayı atlayabilirsiniz.Islatın, durulayın ve kolaylıkla sürün.

5.Kapsamlı Uygulama: Tekerlek Temizleyici Spreyimiz, tekerlekleriniz için optimum parlaklık ve temizlik sağlayan devrim niteliğinde bir formüle sahiptir.Aracınızın görünümünü geliştirirken zahmetsizce profesyonel düzeyde sonuçlar elde edin.Otomobil meraklıları için idealdir ve çok çeşitli tekerlek tipleri için uygundur.

Yorum ekle

Puanınız :