HVLP Boya Püskürtme Tabancası20oz Kiti Fiberglas Reçinelerde, Otomotiv Boyalarında Kullanılan Kolay Kurulum

  • ₺1 731.51
  • ₺1 125.47
(0 Müşteri yorumları)

Oto Yıkama ve Bakım

Sku:
  • n4947
Etiketler:
  • Kaynak - Anakara Çin

Tasarladığımız filtre çıkarılabilir bir moddadır, filtreyi ve iç kabı değiştirebilirsiniz, bu da kapağın kullanım oranını büyük ölçüde artırır, böylece en az 70 kat kullanım deneyimi elde edebilirsiniz.

Kolayca çıkarmak için filtrenin iç halkasının kenarı boyunca hafif kuvvet uygulamanız gerekir.Tek kullanımlık boya bardaklarımız, boya malzemelerinin karıştırılmasından, uygulanmasından ve yeniden doldurulmasından boya malzemelerinin depolanmasına ve bir sonraki boyamaya kadar boyama işlemi boyunca ressamları desteklemek üzere tasarlanmıştır.Kolayca yeniden doldurulabilirler ve yedek bardaklar herhangi bir zamanda değiştirilebilir, bu da temizleme çabasını ve deterjan tüketimini azaltır.

Plastik ölçüm kabı, kolay kurulum için sadece üç parçaya sahiptir.Sert bardaklarımız, yaygın boya sistemleri için karışım oranlarını belirlemek için net derecelere sahiptir ve şeffaflık, sıvı seviyelerini görmeyi kolaylaştırır.

Boya karıştırma kaplarımız, tek kullanımlık kapaklar ve fincan hava geçirmez tıpalarla güvenle saklanabilir.Püskürtmeden sonra herhangi bir kalıntı varsa, boyayı boşa harcamadan bir sonraki kullanım için iç kapta saklayabilirsiniz.

Araba boyası karıştırma kaplarımız, fiberglas reçine, araba boyası, vernik, boya, poliüretan ve emaye için reçine veya boyayı karıştırmak için mükemmeldir.

Renk: Gösterildiği Gibi

Malzeme: plastik

Paket içeriği:

1 takım x boya fincan

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorum ekle

Puanınız :