Oto camı Temizleyici Araba Cam Yağ Filmi Temizleyici Cam Temizleyici Araba Far Ve Pencere Temizleyici Cam Yüzeyler İçin Lehçe Ve

  • ₺138.23
  • ₺110.51
(0 Müşteri yorumları)

Oto Yıkama ve Bakım

Sku:
  • n13039
Etiketler:
  • Ürün Hacmi - 100ml
  • Model Numarası - Araba Camı Yağ Filmi Temizleyici
  • Özel Özellikler - Uzun Ömürlü Otomatik Ön Cam Kaplama Maddesi
  • Ürün Ağırlığı - 100g
  • Kaynak - Anakara Çin

Araç camı temizleyicimiz, aracınızın camlarına yeni bir görünüm kazandırmak için mükemmel bir çözümdür. look.It camı orijinal şekline geri getirecek ve sürücünün görüşünü ve güvenliğini artıracaktır.Temizleyiciyi yağlı bölgeye püskürtün ve yıllarca süren inatçı yağ filmini izleyin disappear.No tanıtımlar gerekli, sadece daha temiz pencereler ve daha güvenli sürüş.

Belirleme:

Adı: Araba Cam Temizleyici

Kapasite: (yaklaşık.)100 ml

Boyutu: (yaklaşık.)13 * 5.5 cm/5.12 * 2.17 inç

Raf ömrü: 3 yıl

Ambalaj Listesi:

Araba Cam Temizleyici*1

Not:

1. Farklı ekran ve ışık efektleri nedeniyle, ürünün gerçek rengi resimde gösterilen renkten biraz farklı olabilir.Teşekkürler!

2. Manuel ölçüm nedeniyle, 1-3 cm'lik bir ölçüm sapmasına izin verilir.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Olağanüstü Performans: Araç camı temizleyicimizin olağanüstü performansı ile sakız ve su lekeleri gibi inatçı lekelere elveda deyin.Yağ filmini etkili bir şekilde parçalamak için formüle edilmiş, camınıza çizgisiz netlikle tamamen yeni bir görünüm kazandırır.

2.Çarpıcı Şeffaflık: Bu araç camı temizleyici, cama zarar vermeden veya kalitesini etkilemeden araç pencerenizdeki kir, toz ve lekeleri etkili bir şekilde temizleyebilir ve transparency.It ayrıca eski su geçirmez kaplamayı soyabilir ve camı orijinal şekline geri getirebilir.

3.Silecek Sıçramasına Etkili Çözüm: Silecek sıçramasını ve sisi azaltan araç camı temizleyicimiz, yağışlı havalarda ve geceleri güvenliği ve sürücünün görüşünü iyileştirir.

4.Verimli Çözüm: Temizleyicimizin sadece bir spreyi ile lekesiz araç camını yağlı zeminde deneyimleyin surfaces.No uzmanlık veya ekipman gerekli-hızlı ve kolay bir parlaklık için bir bezle silerek temizleyin.

5.Çözüm: Yılların uzmanlığıyla araç camı temizleyicimiz, rüzgar koruyucuları, camlar, dikiz aynaları ve tüm cam yüzeylerdeki inatçı yağ filmlerini ve silecek geri tepme sorunlarını ele alır.Sadece 1 silme ile lekesiz netlik elde edin.

Yorum ekle

Puanınız :