Acemi Ayarlanabilir Monte Kiti Dilsiz Stabilizatörler Destek Dengesi Yardımcı Tek Hızlı Güçlü Bisiklet Eğitim Tekerlekleri Flaş Arka

  • ₺461.85
  • ₺369.44
(0 Müşteri yorumları)

Bisiklet sürmek

Sku:
  • n348306
Etiketler:
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Konuştu Delik - Konuşma sayısı
  • Marka Adı - HER BİRİ

Tanım:

Malzeme: Bisiklet eğitim tekerlekleri, kaymaz, aşınmaya dayanıklı, iyi stabilite olan PVC ve çelikten yapılmıştır.Flaş sessiz bisiklet eğitim tekerlekleri, çocukların bisiklet sürmenin keyfini çıkarmasını sağlar.

Güvenlik: yeni başlayanlar için daha güvenli ve daha kararlı olacak bisiklet tekerlekleri ve çelik malzeme.Bu stabilizatör seti, genç öğrencilere bisiklet üzerinde kullanılabilir bir denge duygusu geliştirene kadar yardımcı olur ve bu da çocuğunuzun güvenliğini ve güvenini artırabilir.

Kurulum: Komple kurulum araçları (1 x vida, 2 x vida, 1x manyetik çekirdek) sunuyoruz, böylece egzersiz çarkını bisikletinize hızlı bir şekilde takmanız kolaydır.

Not: Bisiklet eğitim tekerlekleri Sadece tek vitesli Bisikletler için uygundur (Vites değiştiricili bisikletlere Monte Edilemez) ve 100 Pound'a kadar Binicileri destekler .Tekerlek çapı 4,33 inçtir.Evrensel bisiklet tekerlekleri 16/18 inç çocuk bisikletleri için uygundur.

Işık: Sürerken, tekerlekler parlayacak, bu da gece veya herhangi bir karanlık ortamda sürerken daha belirgin ve daha güvenli olacaktır.

Belirleme:

Ürün adı: Bisiklet eğitim tekerlek

Renk: siyah, mavi, pembe

Malzeme: PVC, çelik

Boyut (yaklaşık.): destek çubuk uzunluğu 16 inç/41 cm, 18 inç / 46 cm

Paket içeriği:

2 adet * Bisiklet eğitim tekerlek

2 adet * Destek Çubuğu

1 adet * vida çivi

2 adet * vida

1 adet * manyetik çekirdek

Not:

1. Işık ve ekran farkı nedeniyle, öğenin rengi resimlerden biraz farklı olabilir.

2. Manuel ölçüm nedeniyle 0.5-2 cm farklılıklara izin verin.

Yorum ekle

Puanınız :