Bisiklet Eldivenleri Yarım Parmak Eldiveni Bisiklet Kaymaz Şok emici Yarım Parmak Bisiklet Bisiklet Eldivenleri Egzersiz Motosiklet

  • ₺201.37
  • ₺140.92
(0 Müşteri yorumları)

Bisiklet sürmek

Sku:
  • n361048
Etiketler:
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Model Numarası - At Binme Eldivenleri
  • Malzeme - Polyester

Yarım Parmak Bisiklet Eldivenlerimiz, konfor ve koruma arayan herhangi bir bisikletçi için olmazsa olmazlardan biridir.Yeniden kullanılabilir malzemeden üretilen bu eldivenlerin takılması ve çıkarılması kolaydır ve sürüş sırasında sizi kuru ve rahat tutarken ellerinizi etkili bir şekilde korur.Ayrıca kullanımı güvenlidir ve herhangi bir bisiklet tutkunu için mükemmeldir.

Belirleme:

Adı: At bisiklet eldiveni

Ana malzeme: sandviç örgü mikrofiber

Renk: Siyah / Pembe

Özellikler: S / M

Ambalaj Listesi;

2 * At Binme Eldiven

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Kullanıcı Dostu: Kolay takma ve çıkarma için kayışlarla donatılmış binicilik eldivenlerimizle sorunsuz kullanım deneyimi yaşayın.El ölçüsü ne olursa olsun bilek sıkılığını konfor seviyenize zahmetsizce ayarlayabilirsiniz.

2.Yeniden Kullanılabilir Malzeme: Binicilik eldivenlerimizi kullanarak güvenle sürün.Yeniden kullanılabilir malzememiz avucunuzu sürtünmeden korur ve mikrofiber silikon ped kaymayı önler.

3.Yumuşak ve Rahat: Arkada nefes alabilen bir ağ malzemesi ve ipeksi ve yumuşak bir avuç içi ile tasarlanan bu binicilik eldivenleri, sürüş sırasında sizi kuru ve rahat tutar.Malzemelerin benzersiz kombinasyonu pürüzsüz ve yumuşak bir dokunuş sağlar ve ısıyı ve teri dağıtır.

4.Kaymaz Tasarım: Kaymaz yatay ve dikey oluklara sahip kaymaz bir tasarıma sahip olan bu binicilik eldivenleri, el yaralanmalarını önlemek için maksimum sürtünme sağlar.Ayrıca terlemeyi ve kaymayı azaltarak daha iyi kontrol ve güven sağlarlar.

5.Güvenli Kullanım: Güvenliği artırmak için özenle tasarlanmış eldivenlerimizle güvenli ata binmeyi sağlayın.Benzersiz tarzınızı ve kişiliğinizi sergilerken ellerinizi aşınma ve yaralanmalardan koruyun.Tüm biniciler için kullanımı güvenlidir.

Yorum ekle

Puanınız :