Cam Buz Çözücü 500ml Taşınabilir Buz Çözücü Evrensel Sprey Cam Kış Bakım Ürünleri Farlar İçin Anahtar Deliği Egzoz

  • ₺252.20
  • ₺176.54
(0 Müşteri yorumları)

Oto Yıkama ve Bakım

Sku:
  • n2614
Etiketler:
  • Model Adı - Araba için Buz Çözücü Sprey
  • Kaynak - Anakara Çin

Kompakt boyutu ve verimli formülü ile en soğuk koşullarda bile güvenli sürüş sağlar.Tüm otomotiv ihtiyaçlarınız için mükemmel olan bu sprey, kış havaları için hızla çözümünüz olacak.

Özellikler:

Ürün boyutu: yaklaşık 8x8x20 cm/3. 15x3.15x7. 87 inç

Kapasite: yaklaşık 500 ml

Sahnenin kullanımı: Araba camları, kapı kolu, ön cam, hızlı buz çözme ve buz çözme boyaya zarar vermez

Ambalaj Listesi:

ca için 1 adet * Buz çözücü sprey

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Verimli Buz Çözme: Araba için buz çözme spreyimiz, boyaya zarar vermeden buzu verimli bir şekilde eritmede harikalar yaratan gelişmiş bir formüle sahiptir.İnatçı buz lekelerine elveda deyin ve aracınızın kolaylıkla yeni görünmesini sağlayın.

2.Etkili Sonuçlar: Buz çözücü spreyimizle saniyeler içinde net ve donmayan bir ön camın keyfini çıkarın.Eşit şekilde püskürtün, birkaç dakika bekleyin ve zahmetsiz buz çözme solüsyonunu deneyimlemek için kuru bir bezle silin.

3.Pratik Kışın Olmazsa Olmazı: Otomobiller için buz çözücü spreyimiz don ve buza karşı etkili bir çözüm sunarak sürüş görünürlüğünü iyileştirir ve güvenli seyahatler sağlar.Yüksek performanslı formülü buz birikimini hızlı ve verimli bir şekilde çözerek ön camınızı kristal berraklığında bırakır.

4.Üstün Buz Çözücü Sıvı: Yenilikçi formülümüzle aracınızı ve çevrenizi güvende tutun.Verimli ve çok işlevli bir karışımla sıvımız, aracınızdaki, kaldırımlarınızdaki, araba yollarınızdaki ve çatılarınızdaki buzu saniyeler içinde ele alır.

5.Verimli Buz Çözücü Sprey: Spreyimiz, kompakt boyutu ve güçlü sızdırmazlık kapağı sayesinde taşıması kolay olacak şekilde tasarlanmıştır. leaks.It buz ve donları hızla eriterek araba camını dondurmak için verimli bir çözüm sağlar.

Yorum ekle

Puanınız :