Küçük Lastik Silecek Pencere duş sileceği, Otomatik Su Bıçağı araç ön camı, Pencere, Ayna, cam kapi

  • ₺184.82
  • ₺92.41
(0 Müşteri yorumları)

Oto Yıkama ve Bakım

Sku:
  • n29843
Etiketler:
  • silecek pencere duş sileceği
  • Kaynak - Anakara Çin

Bu öğe hakkında

Çok Amaçlı Temizlik Sileceği: çok amaçlı silecek, pencereleri, duş kapılarını, araç ön camını, fayansı, buğulu aynaları, camları, tezgahı, banyo tezgahını,mutfak lavabosunu, terasları ve daha fazlasını düz veya temizlemek isteyebileceğiniz diğer yerleri temizlemek için mükemmeldir .

Küçük Cam Sileceği: 6 inç ve 5 inç su bıçağı,Mutfak ve banyo dolaplarında, araba saklama kutusunda küçük yer kaplar.Veya sileceği duş kapısına veya duvara asmak.

Temizlemesi Kolay: Silikon silecek, rahat ve hafif bir tutamağa sahiptir.Daha az çaba harcamadan geniş yüzeyi temizleyin.

Dayanıklı duş sileceği: Tüm cam silecek, evinizi temiz ve sağlıklı tutan yüksek kaliteli plastik ve çevre dostu kauçuktan yapılmıştır.

Kaymaz Tutamak Tasarımı: Kaymaz tutamak, daha iyi performans, daha fazla kontrol ve mukavemet ile pencere sileceği için tasarlanmıştır, bu da suyun daha hızlı ve daha kolay çıkarılmasını sağlar.

Hızlı Temizlik: Silikon bıçak cam yüzeye sıkıca oturur, suyu cam kapıdan çıkarmak sadece birkaç dakikanızı alır, yeni gibi güzel.

Yorum ekle

Puanınız :