Zaman Parça Takvim Kağıt Oyma Masa Zaman Parça Takvim Benzersiz Estetik Tasarım DIY Zanaat Dekorasyon İçin Noel

  • ₺180.01
  • ₺93.56
(0 Müşteri yorumları)

Baskı Ürünleri

Sku:
  • n10423
Etiketler:
  • Kaynak - Anakara Çin

3D Masa Takvimimizle çalışma alanınıza yaratıcılık katın.Benzersiz estetik tasarıma ve karmaşık kağıt oyma tekniklerine sahip olan bu ürün, masanıza biraz Noel neşesi katmak için mükemmeldir.Pürüzsüz yazı ve kullanımı ve çıkarılması kolay, mükemmel bir masa aksesuarıdır.

Belirleme:

Malzeme: Kağıt

Ürün ağırlığı: yaklaşık 230g

Ürün boyutu: (yaklaşık.)8*8*2.8 cm/3.15*3.15*1.1 inç

Ambalaj Listesi:

1 adet * 3D Masa Takvimi 2024

1 adet * Vitrin

Farkına varmak:

Farklı aydınlatma ve ekran ayarları nedeniyle, öğenin rengi resimden biraz farklı olabilir.

Farklı manuel ölçümler nedeniyle, lütfen boyutta 1-2 cm'lik bir farka izin verin.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Güvenilir ve Esnek: 2024 3D Masa Takvimimiz, hasar görmeden uzun süre dayanmasını sağlayan üstün kaliteli kağıtla üretilmiştir.Bu sağlam yapı, güvenle ve zahmetsizce yazmanızı sağlar.Ayrıca, planlamayı daha kolay hale getirerek sorunsuz bir yazma deneyimi sağlar.

2.3 D Not Defterleri: 2024 3D Masa Takvimimizle planlarınızı ve ruh halinizi takip edin. Kolay günlük kullanım için yırtma sayfalarına sahip bir yer imi olarak ikiye katlanan çok yönlü bir not defteridir.En iyi kısmı?Sayfaları kaldırırken hiç kimse kalmaz, sizi önümüzdeki günü planlamak için bakımlı bir sayfa bırakır.

3.Dikkat Çekici Stil: Bu 3D masa takvimi 2024, herkesin dikkatini çeken kağıt oyma teknikleriyle yapılmıştır.Çok renkli dekoratif kağıt ve fantastik modelleme masanıza benzersiz bir çekicilik katar.Mükemmel işçilik dayanıklılık ve kalite sağlar.

4.Yükseltilmiş Takvim Ekranı: Bu 3D masa takvimi 2024 ile her ayın çarpıcı estetiğinin tadını çıkarın. Toz geçirmez tutarken benzersiz tasarımını hayranlıkla sergileyen şeffaf bir ekran kutusuna sahiptir.Her durum için ideal, koleksiyonunuza harika bir katkı sağlar.

5.Geniş Uygulamalar: Bu 3D Masa Takvimi 2024 ile özel günleri kutlayın. Etkileşimli ve yaratıcı tasarım, Şükran Günü, Noel, Sevgililer Günü, doğum günleri, yıldönümleri ve her yaş için diğer tüm özel tatiller için mükemmel bir hediye olmasını sağlar.

Yorum ekle

Puanınız :