12 Desenler Bütçe Zarflar A6 Bağlayıcı Cepler Nakit Zarf Sistemi, Bütçe Planlayıcısı, Para Nakit Zarf Cüzdan

  • ₺360.97
  • ₺151.51
(0 Müşteri yorumları)

Baskı Ürünleri

Sku:
  • n16029
Etiketler:
  • Kaynak - Anakara Çin

12 BÜTÇE SAYFASI: Tüm bütçeleme zarflarınızı, bozuk paralarınızı ve makbuzlarınızı birinci sınıf kalitede düzenli tutun notebook.No nakit veya bozuk para konusunda daha fazla endişelenmek.Her defter zarfı bütçe sistemi seti, nakit giriş ve çıkışınızı ayrıntılı bir şekilde takip etmenizi sağlayan 12 bütçe sayfası ile birlikte gelir.Daha fazla bütçe sayfası, çok daha ayrıntılı harcama planları yapmanıza yardımcı olabilir.

ETİKET çıkartmaları: Bu çıkartmalar, her bütçeyi ayırt etmenize yardımcı olmak için zarfa yapıştırılabilen 24 farklı tüketim öğesi kategorisiyle basılmıştır.Daha ayrıntılı bir harcama ve gelir planı yapmanızı sağlayın.

Yırtılmaya karşı dayanıklı, su geçirmez ve dayanıklı: Bu zarflar günlük kullanıma ve suya kolayca dayanacaktır.hafif ve esnek kalırken elle yırtılmaları neredeyse imkansızdır.zarflar, standart kağıt veya lamine zarflar gibi yıpranmayacak veya yıpranmayacak ve satın alacağınız son zarf seti olacaktır.

Kullanışlı ve Hızlı: Kartlarınızı ve faturalarınızı delmeden koruyun ve saklayın, kullanışlı, hızlı ve bütünlüğü koruyun, her duruma uygun, hafif ve taşıması kolay, ev, ofis, konferans, okul kullanımı ve seyahat için harika bir bütçe araç kitidir.

Tatlı hediye seçimi: Bütçeleme planlayıcısı cilt seti, samimi sevginizi göstermek için ailenize, kız kardeşinize, arkadaşlarınıza Yeni Yıl, Şükran Günü, Noel, doğum günü, yıldönümü ve diğer anlamlı günlerde verilebilir.

Renk: çok renkli

Malzeme: Kağıt

Paket içeriği:

1 takım x batan fonlar zarflar

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorum ekle

Puanınız :