10 Adet Tungsten Karbür Kesici Uç Seti Standart Keskin Kare Düz Karbür Kesici Seti 10 Vidalı 4 keskin uçlu

  • ₺618.37
(0 Müşteri yorumları)

Araçlar

Sku:
  • n92648
Etiketler:
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Model Numarası - 200037120
  • Malzeme - Sert Alaşım

Ürün Adı: Tungsten Karbür Kesici Uç Seti

Malzeme: Karbür

Renk: Gümüş

Boyut: 15mm (uzunluk)X15mm (genişlik)X2. 5mm (kalınlık)

İşleme için uygulanabilir malzemeler: masif ahşap levha, yoğunluk levhası, kontrplak, sunta, ekolojik tahta

Uygulanabilir ekipman: uç freze makinesi, planya, planya, sunta, dikey şaft makinesi, çift taraflı planya, dört taraflı planya, kopya planya, vb.

Parça Listesi:

10×Kare Düz Karbür Kesici

10×Vidalar

[Standart Boyut] Her kare düz karbür kesici standart ölçü 15mm(uzunluk)X15mm(genişlik)X2.5mm(kalınlık).4 kesme kenarı ve 30 derece kesme açısı vardır.

[Kullanımı Kolay] Her kare düz karbür kesici, neredeyse hiç yarıçapa sahip 4 keskin kenara sahiptir.bir bıçak künt veya yontulmuşsa, diğerine çevirin, bu da duruş sürenizi azaltabilir.

[Yaygın Kullanım] Bu set, uç freze makinesi, planya, planya, sunta, dikey şaft makinesi, çift taraflı planya, dört taraflı planya, kopya planya dahil olmak üzere çeşitli ekipmanlar için uygundur, etc.It masif ahşap levha, yoğunluk levhası, kontrplak, sunta, ekolojik için uygundur tahta ve daha fazlası.

[Satış sonrası]Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçin, servis ekibimiz size profesyonel ve tatmin edici bir hizmet sunacaktır.

Notlar:

1.Resim ile emtianın gerçek rengi arasında küçük farklılıklar olabilir.Size tam rengi göstermek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

2.Lütfen manuel ölçüm nedeniyle hafif boyut farkına izin verin.

Yorum ekle

Puanınız :