Amerikan Bayrağı Araba Çıkartmaları 2 Adet Araç Arka Yan pencere camı Çıkartmaları Su Geçirmez Önceden Kesilmiş Vinil Vatansever Amblem Etiket

  • ₺619.33
  • ₺309.57
(0 Müşteri yorumları)

Dış Aksesuarlar

Sku:
  • n8385
Etiketler:
  • Etiket Yerleştirme - Çatı
  • Kaynak - Anakara Çin

Tanım

Her sipariş 2 araba çıkartmaları içerir.Çıkartmalarımız benzersiz bir görünüme sahiptir ve design.It otomobilin stilini ve görünümünü zenginleştirir ve arabanızı daha güzel hale getirir.

Özellikler

Adı: Amerikan Bayrağı Pencere Çıkartmaları

Uygulanabilir: 4 Runner 2003-2009 ve 2010-2020 için uygun

Malzeme: PVC

Ağırlık: about130g

Boyutu: yaklaşık 82*46 cm / 32.28 * 18.11 inç

Ambalaj boyutu: 46 cm/ 18.11 inç çap 6 cm / 2.36 inç

Aksesuarlar: Kazıyıcı

Ambalaj listesi

2 * Bayrak çıkartmaları

1 * Kazımak

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Eşsiz ve Zarif: Vatanseverliğinizi arabanıza koyarak gösterebilirsiniz.Amerikan Bayrağı Pencere Çıkartması, aracınızı yoldaki diğer araçlardan ayırır ve kalıcı bir izlenim bırakır.

2.Oto Dekorasyon: Amerikan Bayrağı Pencere Etiketi engelsiz bir görünüm sağlar.Biri yolcu tarafı için diğeri sürücü tarafı için car.It güzel bir araba dekorasyonu.

3.Dayanıklı ve sağlam: Amerikan bayrağı Araba çıkartmaları, su geçirmez ve su geçirmez olan yüksek kaliteli kabarcıksız vinilden yapılmıştır. durable.It kalıntı veya leke bırakmaz.Bu uzun süre kullanılabilir.

4.Kurulumu Basit: Amerikan Bayrağı Araba Çıkartmaları 4 Runner 2010-2021 arka çeyrek camınıza sığabilir.Örgü tasarımı ekstra havayı kolayca sıkmaya yardımcı olur.Bu kurulumu kolaydır.

5.Tatmin edici hediye: Amerikan Bayrağı çıkartmaları vatanseverler ve araba severler için iyi bir hediyedir.Bu araba çıkartması, arabanızı süslemek için mi yoksa Amerika Birleşik Devletleri'ne olan sevginizi ifade etmek için bir pencere dekorasyonu olarak mı kullanmak istediğinizi değerini mükemmel bir şekilde gösterebilir.

Yorum ekle

Puanınız :