Taşınabilir Yuvarlak shpaed Manuel Kalemtıraş için Fit HB/2B/Yumuşak/Sert Kömür / Renkli Kalem Makyaj Kalem Yetişkinler için Öğrenci

  • ₺19.25
  • ₺14.25
(0 Müşteri yorumları)

Okul Malzemeleri

Sku:
  • n7755
Etiketler:
  • yuvarlak shpaed manuel kalemtıraş
  • Tip - standart
  • Yenilik - fantastik
  • Yaş - >3 YAŞINDA
  • Kaynak - Anakara Çin

Taşınabilir Çift Delik Kalemtıraş Temizle Yuvarlak Kalemtıraş Hediye Öğrenciler İçin

OOTDTY'NIN SOHBETİ

Özellikleri: 100 % marka yeni ve yüksek kaliteli

ÜSTÜN KALİTE.Binden fazla kez keskinleştirilebilen, paslanmaya karşı dayanıklı ve dayanıklı, ağır hizmet tipi bir karbon çelik bıçakla donatılmıştır.Kabuk, toksik olmayan ve kokusuz, güvenli ve çevre dostu, yüksek kaliteli plastikten yapılmıştır.

ÇİFT DELİK tasarımı.Bu portatif kalemtıraş, standart ve büyük boyutlu çeşitli kalemleri barındırmasını sağlayan 2 farklı boyutta deliğe sahiptir, farklı ihtiyaçlarınızı karşılayabilir.Öğrenciler, öğretmenler, sanatçı ve ofis personeli için harika.

Taşınabilir VE DAYANIKLI.Kompakt ve hafif, kalem çantanız, kalem kutunuz için uygun boyut, etc.No herhangi bir elektrik kablosu veya battries gerekli, kullanımı kolay.Dökülmeye karşı dayanıklı koruyucu bir kapağa ve şeffaf bir talaş haznesine sahiptir, görüntülenmesi çok daha kolaydır.Küçük olan için kesinlikle harika bir hediye.

YAYGIN OLARAK KULLANIN.HB, 2B, yumuşak kömürler, sert kömürler, renkli kalemler, makyaj kalemleri ve daha fazlası gibi tüm ahşap kalemler için kullanılabilir.Temizlemek için uygun.Tüm talaşlar tıraş kutusuna takılacak, temizlenmesi kolay.

MÜKEMMEL SEÇİM.Küçük boy ve sevimli yavru pençe görünümü.Güzel ve pratik.Çocuklar, kızlar, erkekler, öğrenciler, çocuklar, yetişkinler, sanatçılar, tasarımcılar ve daha fazlası için mükemmel bir hediye.Sınıf ödülleri, parti malzemeleri, açık hava etkinlikleri için harika.

Şartname: Malzeme: ABS

Renk: Şeffaf

Tip-A: Yuvarlak şekilli Kalemtıraş

Tip-B: Kare şekilli Kalemtıraş

Tip-A Boyutu: Yaklaşık. 4x4. 8 cm / 1. 57x1. 89 inç

Tip-B Boyutu: Yaklaşık. 4. 4x4. 6x3 cm / 1. 73x1. 81x1. 18in

Önerilen Yaş: 3 Yaşında +

Ağırlık: Yaklaşık. 16g

Paket içeriği: 1 adet çift delik kalemtıraş

not: 1.Izin lütfen 0-1 cm hata nedeniyle manuel ölçüm.pls teklif vermeden önce sakıncası olmadığından emin olun.

2.Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.Teşekkürler!

Yorum ekle

Puanınız :