Orijinal Lenovo Thinkpad L440 LCD Arka Arka Kapak 04X4803 04X4804

  • ₺2 657.34
  • ₺1 913.25
(0 Müşteri yorumları)

Bilgisayar ve Ofis

Sku:
  • n7108
Etiketler:
  • Cinsiyet - Üniseks
  • Paket - Evet
  • Tip - Dizüstü Bilgisayar Kapağını Değiştirin
  • Koşul - Marka Yeni
  • Marka Adı - CANBOUN'UN
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Tarz - Dizüstü Bilgisayar Kılıfları

Orijinal Lenovo Thinkpad L440 LCD Arka Arka Kapak 04X4803 04X4804

◎ Uyumlu Modeller: Lenovo ThinkPad L440 Serisi için

◎ Renk: Siyah

◎ Parça Numarası: 04X4803 04X4804

◎ Contidion: 95 % ~ 98 % Yeni

◎ Paket içeriği: 1 X Arka kapak Kapağı

Nakliye:

◎ Biz Çin'den dünya çapında gemi, genellikle teslim süresi ABD, ingiltere, Avustralya'ya yaklaşık 10-20 iş günüdür. (diğer ülkelere 10-30 iş günü sürecektir.) Zamanında gelmesini umuyoruz, ancak bu uluslararası bir teslimat olduğundan, nakliye süresi kurye şirketine ve yerel gümrük/vergilere büyük ölçüde bağlı olacaktır.Anlayışınız için teşekkür ederiz!

◎ Teslim edilemeyen adres nedeniyle paket bize geri döndüyse alıcılar posta ücretini tekrar ödemek zorundadır.Adresi değiştirmek isterseniz, ödemenizden sonraki 24 saat içinde lütfen hemen bizimle iletişime geçin.

◎ Hızlandırılmış Uluslararası Nakliye için, uzak alan teslimatı için ekstra ücret alınacaktır.Uzak bölgedeyseniz, lütfen sipariş vermeden önce bize soruşturma gönderin, sizin için tam navlun maliyetini hesaplayacağız.

◎ Fiyatımız (navlun) herhangi bir tarife veya diğer Papaları içermez; Herhangi bir sorunuz varsa, malları satın almadan önce lütfen yerel gümrüklerle iletişime geçin.

EMS DHL UPS ile nakliye mevcuttur, diğer nakliye hizmeti istiyorsanız lütfen bize ulaşın.

◎ Gümrük vergisinden kaçınmaya yardımcı olmak için faturada/nakliye etiketinde daha düşük fiyatı ilan edeceğiz.Parselin hala Pop/ücret ve KDV ödemesi gerekiyorsa, satıcı maliyeti karşılamayacaktır.

Geri dönüş:

◎ Yanlış bir öğe veya DOA olarak gönderilen iadeleri kabul edeceğiz.

◎ Arızalı ürünler garanti süresince değiştirilebilir.

◎ Arızalı ürünler RMA yayın tarihinden itibaren 30 gün içinde iade edilmelidir, sizin için bir tane daha değiştireceğiz veya paranızı geri iade edeceğiz.

◎ Yanlış ürünleri satın alırsanız, lütfen mümkün olan en kısa sürede bize bildirin.Ancak sipariş gönderildiyse, tüm masraflar(orijinal navlun, taşıma ücretleri ve iade navlun vb.Dahil). ) hesabınız içindir.

Geri bildirim:

◎ Aldığınız üründen memnunsanız, lütfen bize olumlu ( + ) geribildirim ve dsr'de 5 yıldız bırakmaktan çekinmeyin.

◎ Bir şikayetiniz varsa veya bize olumsuz veya nötr bir geri bildirim bırakmayı planlıyorsanız bizimle iletişime geçin.Lütfen bize ulaşın ve sorunu çözmeye yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.

◎ Ebay mesajı ile 24 iş saati içinde size cevap vereceğiz veya itme'yi bizimle toptan satmak istiyorsanız, lütfen skype'ı ekleyin:dennyfederi ve size zamanında cevap vereceğiz.Teşekkürler.

Yorum ekle

Puanınız :