100 ADET 30 Ml (1 Oz) Şeffaf Plastik Sis Sprey Şişesi, Şeffaf Seyahat Şişesi, Taşınabilir Doldurulabilir Sprey Püskürtücü Şişe

  • ₺872.11
  • ₺549.45
(0 Müşteri yorumları)

Cilt Bakım Aracı

Sku:
  • n6481
Etiketler:
  • Kaynak - Anakara Çin

100 ADET 30 Ml(1 Oz) Şeffaf Plastik Sis Sprey Şişesi,Şeffaf seyahat Şişesi,Taşınabilir Doldurulabilir Sprey Püskürtücü Şişesi, çoklu kullanımlar için harika olan ince bir sis spreyi sağlar.30 ml veya yaklaşık 1 Oz tutar

Katları kullanır: Uçucu yağlar, güzellik ürünleri, saç spreyi, cilt bakımı, parfümler, çiçek suları, böcek kovucu, oda spreyleri, temizleme spreyleri ve aromaterapi dahil olmak üzere tüm kişisel ve ev ihtiyaçlarınız için mükemmel depolama ve kullanılabilirlik.

ZANAATKARLAR ve sanatçılar için harika: Bu kullanışlı küçük sprey şişeleri, hobilerin ve sanatçıların özelleştirilmiş kumaş boyaları, karışık boyalar, mürekkepler ve çok daha fazlasını oluşturmaları için mükemmel bir seçimdir.

KULLANIŞLI: Bu şeffaf boş sprey şişeleri, tüm ürünlerinizin kolay görünürlüğünü sağlamak için şeffaftır, vidalı üst kapaklar ise tüm ürünlerinizin sonsuz şekilde doldurulmasını sağlamak için kolayca bükülür.Ekstra rahatlık ve organizasyon için bunları kendi kalıcı işaretleyicilerinizi veya etiket etiketlerinizi kullanarak etiketleyin.

SEYAHAT İÇİN HARİKA: İster tatil yapıyor olun, ister spor salonuna gidiyor olun, bu portatif sprey şişeleri, en sevdiğiniz sprey sis güzellik ürünlerini yanınıza almanın harika bir yolunu sunar.Çantanızda, spor çantanızda, bagajınızda, tote çantanızda ve daha fazlasında yanınızda taşıyın.

toksik olmayan, kokusuz, korozyona dayanıklı, temizlenmesi kolaydır.

Güvenle kullanabilirsiniz.

Şişe ağzındaki ince iplik, sıvı sızıntısını etkili bir şekilde önleyebilir.

Bununla birlikte, seyahatlerinizde sorun yaratmamak için kullanmadan önce sızıntıları test etmek için yine de biraz su doldurmanızı öneririz.

Bu küçük sprey şişeleri cebinize, çantanıza, çantanıza, sırt çantanıza veya bagajınıza sorunsuz bir şekilde sığar.

Mini sprey şişeleri özellikle uçarken ve açık havada değerlidir .

seyahat etmeyi daha kolay hale getirmek.

renk: Beyaz, şeffaf

Malzeme: PET plastik

Boyut: Çap: 2,9 cm, yükseklik: 10,1 cm

Paket içeriği:

100 x SPREY ŞİŞELERİ

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorum ekle

Puanınız :