Aile Noel giyim setleri Kırmızı Beyaz Çizgili Pijama Takım Elbise Çocuklar İçin Anne Baba Pijama Rahat Noel Pijama

  • ₺617.60
  • ₺234.68
(0 Müşteri yorumları)

Ev & Bahçe

Sku:
  • n63711
Etiketler:
  • Model Numarası - Kırmızı Beyaz Yılbaşı Pijamaları
  • Elektronik - no
  • Neden - Ramazan Bayramı
  • Malzeme - pamuk
  • Kaynak - Anakara Çin

Tüm aileniz için nefes alabilen ve sevimli desenli Noel pijamalarımızla şenlik ruhuna girin!Konfor ve rahatlık için elastik bir bel bandına sahiptir.Aile toplantıları, Noel, tatiller veya evde sadece rahat bir hafta sonu için mükemmel bir hediye.Aile pijamalarımızda sevdiklerinizle unutulmaz anılar yaratın!

Belirleme:

Ürün: Noel pijama

Malzeme: Polyester

Ağırlık: 350g

Paket Listesi:

Kırmızı beyaz çizgili pijama*1

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Dayanıklı Malzeme: Kırmızı beyaz çizgili pijamalar, rahat ve yumuşak olan yumuşak ve dayanıklı malzemeden yapılmıştır.Malzeme mükemmel esnekliğe sahiptir, bu da farklı vücut şekillerine ve boyutlarına uymayı kolaylaştırır.Pijamaların temizlenmesi ve cilt dostu olması da kolaydır.

2.Mükemmel Detaylar: Bu kırmızı ve beyaz çizgili pijamalarla kendinizi en üst düzeyde konfor ve stille şımartın.Uzun kollu bir üst ve esnek elastik bel bandı ve nervürlü örgü manşetleri olan yumuşak pantolona sahip sevimli desen ve mükemmel detaylar, yükseltilmiş bir pijama deneyimi için lüks tasarımı tamamlıyor.

3.Üstün Uyum: Elastik bel bandı ve kaymaz manşetleri sayesinde mükemmel uyum sağlayan bu kırmızı beyaz çizgili pijamalarla nihai konforu yaşayın.Hafif yumuşak malzemeden yapılmış, cildinizde nazik hissederler, gevşemeyi ve iyi bir gece uykusu almayı kolaylaştırır.

4.Harika Hediye: Bu şenlikli kırmızı ve beyaz çizgili pijamalarla ailenizi ve arkadaşlarınızı tatil ruhuna sokun.Bu Noel'i daha neşeli ve neşeli hale getirmek için mükemmel bir hediye.

5.Uygulama Kapsamı: Kırmızı beyaz çizgili pijamalarımızla bağlanan bağları güçlendirin.Aile toplantıları, Noel, tatiller, hafta sonları ve daha fazlası için mükemmel olan bu pijamalar ev giyimi için uygundur ve aileniz veya arkadaşlarınız için harika hediyeler sunar.

Yorum ekle

Puanınız :