Vikings Kurt Mitolojisi Sembolü Güneş Gölge Ön Cam Güneşlik Çoğu Sedan SUV Kamyon Blokları Uv Işınları Aracınızı Serin Tutar

  • ₺205.42
  • ₺131.49
(0 Müşteri yorumları)

Dış Aksesuarlar

Sku:
  • n6309
Etiketler:
  • Kaynak - Anakara Çin

Malzeme: Oxford kumaş+inci alüminyum film alüminyum membrandan yapılmış araba güneş kalkanımız, iyi yapılmış, kullanımı dayanıklı, güneş UV ışınlarını etkili bir şekilde engeller, arabanızı serin tutar.

Boyut: S - (27.5x51 inç / 70x130 cm ), M - ( 29. 9x55 inç / 76x140 cm).Evrensel, çoğu arabaya uyar, sedan, vagon, van, SUV.Doğru boyutu aldığınızdan emin olmak için lütfen satın almadan önce ön camınızı ölçün.

Sıcak yaz aylarında gerekli bir otomotiv camı kapağı, hafif ve taşınabilir, makul boyutta taşınması ve saklanması kolaydır ve arabanızda sakladığınızda fazla yer kaplamaz.

Direksiyon simidinizi ve diğer araç iç aksesuarlarınızı hasarsız, güneş ve sıcaktan etkili bir şekilde koruyun.Ailenizi arabada yanmaya veya aşırı ısınmaya karşı koruyun, onlar için en rahat ve serin araba ortamını yaratın.

Otomatik ön cam güneş gölgesi, yaz aylarında aracınız için harika bir dekordur.Benzersiz desen tasarımı, arabanızı güneşte benzersiz kılar, sevgili arabanızı korur ve güneş ışınlarının etkilerini engeller.

Yorum ekle

Puanınız :