USB şarj portu ve Güç Çıkışı, Köşe 4 Katmanlı Çekmece ve Monitör Rafı Beyaz 55 inç L Şekilli Bilgisayar Masası

  • ₺8 398.44
  • ₺4 199.22
(0 Müşteri yorumları)

Mobilya

Sku:
  • n59436
Etiketler:
  • Şekil - L Şekli
  • Kaynak - ABD (Menşei)

Ev Ofis iş istasyonu için 4 Katmanlı Çekmece ve Monitör Raflı L Şeklinde Köşe Masası, Modern Tarz Yazı Masası, Beyaz, USB Şarj Portu ve Elektrik Prizine Sahip 55 inç L Şeklinde Bilgisayar Masası

【USB Şarj Bağlantı noktaları ve Güç Çıkışları】 ODK L şeklindeki bilgisayar masası, elektronik cihazlarınız için 2 güç çıkışı ve 2 USB şarj bağlantı noktası ile donatılmıştır, çalışırken veya oyun oynarken akıllı telefonunuzu, oyun ekipmanınızı veya Bluetooth cihazlarınızı kolayca ve rahatça şarj edebilirsiniz.

【Süper Geniş Depolama Alanı】 ODK L şeklindeki bilgisayar masası, kitaplarınızı, iş dosyalarınızı ve küçük ofis malzemelerinizi saklamanıza, işinizi yapmanıza ve çalışmanızı daha verimli hale getirmenize yardımcı olmak için size çok fazla masa altı depolama alanı sağlayan 4 Katmanlı çekmece ve bir saklama çantası sağlar.

【L Şeklinde Tasarım Bilgisayar Masası】 Ana masa boyutu 55 "G x 19,7" D x 29,7 " H. L şeklindeki masa, odanızın her köşesine mükemmel uyum sağlar ve sınırlı alandan en iyi şekilde yararlanır.ODK modern minimalist masa, yatak odanızda, oturma odanızda, ofisinizde, iş istasyonunuzda, yatakhanenizde, oyun odanızda ve çocuk odanızda güzel bir dekor olacak, aynı zamanda sevdikleriniz ve arkadaşlarınız için harika bir hediye.

【Monitör Standı Rafı】 Monitör standının ergonomik yapısı, oturma duruşunuzu iyileştirerek sırtınızdaki ve boynunuzdaki stresi azaltmakla kalmaz, aynı zamanda küçük ofisiniz ve oyun malzemeleriniz için size ekstra depolama alanı sağlar.

Yorum ekle

Puanınız :