Sabit Organizatör Çekmeceli masa düzenleyici Masa üstü makyaj kutusu Kutusu Pürüzsüz Ve Sağlam Ofis Malzemeleri saklama kutusu Çok

  • ₺470.13
  • ₺169.22
(0 Müşteri yorumları)

Masa Aksesuarları ve Düzenleyici

Sku:
  • n5807
Etiketler:
  • Kaynak - Anakara Çin

Masaüstü Depolama Organizatör kutumuzla masanızı düzenli ve dağınıklıktan uzak tutun.Güçlü tokluktan yapılmış, orta hacimde farklı öğeler için katmanlı depolamaya sahiptir, bu da her zaman temiz ve düzenli kalmanızı kolaylaştırır.Kalemleri, kağıtları, defterleri ve daha fazlasını saklamak için kullanın.Herhangi bir ev veya ofis ortamına mükemmel bir ek.

Belirleme:

Ürün adı: Çekmeceli Sabit Organizatör

Ürün malzeme: KALÇA

Ürün boyutu: (yaklaşık.)21.1*14.2*12 cm/8.31*5.59*4.72 inç

Ürün rengi:

Beyaz / Mavi / Pembe

Ambalaj Listesi:

Çekmeceli Sabit Organizatör * 1

Not:

Farklı aydınlatma ve ekran ayarları nedeniyle, öğe renkleri resimlerden biraz değişebilir.

Manuel ölçümdeki fark nedeniyle, lütfen boyutta 1-2 cm'lik bir farka izin verin.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Dayanıklı Malzeme: Çekmeceli sabit düzenleyici, güçlü tokluğa sahip ve kullanımı kolay olmayan yüksek kaliteli diğerlerinden yapılmıştır. break.It kullanımı güvenlidir ve günlük aşınma ve yıpranmaya dayanabilir.Çekmeceler sağlam ve kalındır, kırtasiye malzemeleriniz için yeterli alan sağlar.

2.Zahmetsiz Temizlik: Çekmeceli masa üstü düzenleyicimiz kolay temizlik ve bakım için tasarlanmıştır.Çekmeceler sıkışmadan veya toz biriktirmeden sorunsuz çalışır, temiz ve düzenli kırtasiye malzemesi depolaması sağlar.

3.Düzenli ve Düzenli: Çekmeceli Sabit Organizatörümüz, tüm ihtiyaçlarınız için çok katmanlı katmanlı bir depolama çözümü sunarak dağınıklıktan arınmış bir çalışma yaratır.Eşsiz tasarımı, alanın yüksekliğini kullanmanıza ve tüm öğelerinizi 1 yerde düzenli tutmanıza olanak tanır.

4.Kompakt Tasarım: Çekmeceli sabit düzenleyici, masanızda, bir dolapta veya çekmecede olsun, herhangi bir alana sığabilecek esnek depolama sağlar.Orta hacmi, çok fazla masaüstü alanı kaplamadan çeşitli öğeleri tutabilir ve bu da onu ideal yerden tasarruf sağlayan çözüm haline getirir.

5.Geniş Uygulama: İster öğrenci, ister iş çalışanı veya ev üreticisi olun, bu Sabit Depoyu elinize alın Box.It kırtasiye malzemeleriniz, aletleriniz ve çeşitli eşyalarınız için belirlenmiş bir alan sağlar.Bu şekilde ihtiyacınız olanı kolayca bulabilir ve verimli çalışabilirsiniz.

Yorum ekle

Puanınız :