Cam Sıvı cam sileceği Sıvı Konsantre Silecek Özü Araba Cam Su temizleme bezi Sıvı Araba Bakımı Konsantre

  • ₺226.02
  • ₺113.01
(0 Müşteri yorumları)

Oto Yıkama ve Bakım

Sku:
  • n5684
Etiketler:
  • Ürün Hacmi - 100ml
  • Kaynak - Anakara Çin

Bir arabanın sadece yarım şişeye ihtiyacı vardır, silecek kabına dökün ve 2,5-3,0 litre suyla karıştırın.

Yağmurlu günlerde, yağ filmini anında ortadan kaldırabilen, görüşü daha net hale getirebilen ve daha güvenli sürebilen ön cam püskürtme sistemi aracılığıyla araç camına püskürtülebilir.

Belirleme:

Kapasite: 100 ml

Ambalaj listesi:

Cam sileceği sıvı * 1

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Yüksek Konsantrasyon: Bir şişe ön cam sileceği sıvımız aracınızı iki kez temizlemenize yardımcı olabilir.Temizlerken, silecek kabına dökmeniz ve 2,5-3,0 litre su ile karıştırmanız yeterlidir.

2.Faydalı Fonksiyon: Ön cam sileceği sıvımız, kaplamaya zarar vermeden araba boyası üzerindeki sert su lekelerini, parmak izlerini ve yağ dumanını gidermek için dikkatlice formüle edilmiştir.

3.Güvenli Sürüş: Bu ön cam sileceği sıvısı, ön camdaki yağ filmini ve diğer kirli izleri anında temizleyerek görüşü daha net ve daha güvenli hale getirebilir.

4.Saklaması Kolay: Küçük boyutlu ve hafif olarak tasarlanan ön cam yıkama sıvımızın taşınması ve saklanması daha kolaydır, bunları koltuk çekmecesinde saklayabilirsiniz.

5.Satış Sonrası Servis: Ürünümüzle ilgili herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, 24 saat içinde yanıt vereceğimize ve bunu çözmenize yardımcı olacağımıza söz veriyoruz.Peşinde olduğumuz tek şey sizin memnuniyetiniz.

Yorum ekle

Puanınız :