12 Aylık Doğa Takvimi 2024 Milli Parklar Duvar Takvimi Hediyeler Amerika'nın Güzel Manzaralı Fotoğraflarıyla Aylık Duvar Takvimi

  • ₺300.33
  • ₺195.21
(0 Müşteri yorumları)

Baskı Ürünleri

Sku:
  • n55407
Etiketler:
  • Kaynak - Anakara Çin

2024 takvimi ile Milli Parklarımızın güzelliğini keşfedin.Parlak mürekkeple basılmış çarpıcı doğal tasarımlara sahip bu aylık planlayıcı, eviniz, ofisiniz veya sınıfınız için geniş kullanım alanlarına sahiptir.Doğa severler için eşsiz bir hediye olarak mükemmeldir.

Malzeme: kağıt

Ürün Boyutu: 23×29 cm

Stil: resimde gösterildiği gibi

Liste:

1x Milli Park Vakfı Duvar Takvimi

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Dayanıklı Malzemeler: Milli Parklarımızın doğal harikalarını, ışığa ve hava hasarına dayanıklı yüksek kaliteli kağıtlarda koruyun.Zengin renkler ve parlak mürekkep, çarpıcı manzarayı yakalar ve yıl boyunca canlı ve ilham verici tutar.

2.Esnek Kullanım: Oturma odanızı veya yatak odanızı dekore etmek isteyip istemediğinize bakılmaksızın, bu Milli Parklar Takvimi 2024 harika choice.It farklı mevsim ve bölgelerde doğanın güzelliğini sergileyerek her ay size yeni bir manzara sunuyor.

3.Nefes Kesen Fotoğraflar: Bu yüksek kaliteli 2024 takvimi ile kendinizi Amerika'nın milli parklarının güzelliğine bırakın.Çarpıcı doğal tasarımı, mükemmel bir yapı ile tamamlanır ve bu da onu herhangi bir eve veya işletmeye mükemmel bir katkı sağlar.

4.Macera ve Verimlilik: Bu Milli Parklar Takvimi 2024 ile programınızı her zaman takip edin. Bu takvim, her ay için farklı milli parkların çarpıcı fotoğraflarının yanı sıra randevularınızı, hatırlatıcılarınızı ve hedeflerinizi yazmak için geniş ızgaralar içerir.

5.Harika Hediye: Bu Milli Parklar Takvimi 2024, her durum için ayırt edici bir hediye olarak ideal olan Amerika'nın doğal noktalarının nefes kesici görüntülerini sergiliyor.Doğa severler ve macera arayanlar için mükemmel olan bu ilham verici duvar dekoruyla sevdiklerinize bir yıllık keşif hediye edin.

Yorum ekle

Puanınız :