Yeni USB 3.0 Harici CD / DVD Optik Sürücü CD / DVD Oynatıcı DVD Yazıcı İle USB 3.0 Bağlantı Noktaları kart okuyucu PC Laptop İçin

  • ₺617.22
  • ₺469.17
(0 Müşteri yorumları)

Tüketici Elektroniği

Sku:
  • n55007
Etiketler:
  • Marka Adı - SODIAL
  • Kaynak - Anakara Çin

PC için DVD Oynatıcı: Harici USB sürücüsü USB 3.0 ve USB 2.0 ile uyumludur. CD yazıcıda 2 USB bağlantı noktası, 1 SD yuvası bulunur.2 USB bağlantı noktasını ve Mikro USB bağlantı noktasını ve SD kart okuyucuyu aynı anda kullanabilirsiniz.

Desteklenen Formatlar: Harici CD DVD yazıcı, DVD-ROM, DVD-R, DVD + R, DVD-RW, DVD + RW, CD-RW, CD-ROM, CD-R , CD + R (W), VCD, svcd'yi destekler.Windows Media Player'ınızın gördüğünüz medya biçimlerini desteklediğinden emin olun. (Ancak DVD'den BLUE-RAY, 3D, 4K, 2K okunamıyor!)

Tak ve Çalıştır: CD sürücüsü herhangi bir ek sürücü gerektirmez, harici dvd sürücüsünü doğrudan pc'deki USB bağlantı noktasına bağlayın, ardından DVD sürücüsü tanınır ve mutlu yolculuğunuz başlar.Güç kaynağı yetersizse, DVD sürücüsünü bir USB kablosu (ürünle verilir) kullanarak şarj edin. (USB hub ile uyumlu değildir.)

Yüksek Uyumluluk: CD sürücüsü Windows XP ile uyumludur/ 7 / 8 / 10, VİSTA, Mac 8.6 veya üstü için ve dahili sürücüsü olmayan dizüstü bilgisayarlar, ultrabook'lar, PC'ler, masaüstü bilgisayarlar ve diğer markalar için mükemmel bir tamamlayıcı görevi görür (Windows 98 ile uyumlu değildir! DVD sürücüsü TV, tablet, araba oynatıcı, Chromebook, Surface Pro, Ubuntu ile uyumlu değildir.).

Destek disk formatı: DVD-ROM, DVD-RW veri diski, DVD-R veri diski, DVD + R veri diski, DVD-R veri diski; CDA, CD-ROM, CD-R, VCD, SVCD CD-RW; CD-ROM: 24 kat hız; DVD-ROM: 8 kat hız

Maksimum okuma hızı: CD-RW: 8 kat hız; CD-R: 24 kat hız; CD-RE: 4 kat hız; Yüksek Hızlı CD-RW: 10 kat hız; Ultra hızlı CD-RW: 24 kat hız; DVD-R: 8 Çift hız; DVD-R : 6 kat hız; DVD + R: 8 kat hız; DVD + R: 6 kat hız; DVD-RAM: 6 kat hız

Destek sistemi: Windows XP / 2003 / Vista ile uyumlu / 7 / 8.1 / 10/10, Linux

Destek ekipmanları: masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, hepsi bir arada bilgisayar

Malzeme: ABS

renk: siyah

Paket içeriği:

1 x Harici DVD Optik Disk Sürücüsü

1 x Veri Kablosu

1 x Güç Kablosu

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorum ekle

Puanınız :