ENERJİK Bambu Laboratuvar x1 Yapı Plakası Yükseltme Dokulu PEI Pro Manyetik Bahar Çelik levha 257x257mm P1P 3D Yazıcı Sıcak Yatak

  • ₺1 198.04
  • ₺298.98
(5 Müşteri yorumları)

Bilgisayar ve Ofis

Sku:
  • n54677
Etiketler:
  • Model Numarası - T-257-1
  • Marka Adı - FLEXBED
  • Öğe Türü - Isı yatağı
  • Uygulama - 3D yazıcı ısıtmalı yatak
  • boyut - 257x257mm
  • Ürün - peı çelik yapı plakası
  • Uyumlu Yazıcı - Bambu Lab X1 X1C P1P 3d yazıcı
  • Kaynak - Anakara Çin

ENERJİK Bambu Laboratuvar x1 Yapı Plakası Yükseltme Dokulu PEI Pro Manyetik Bahar Çelik levha 257x257mm P1P 3D Yazıcı Sıcak Yatak

Avantaj:

Dokulu PEI Pro'yu yükseltin: Ultra yapışma(peı'den çok daha iyi), ultra dayanıklı, peı'den daha düşük çalışma sıcaklığı,0,5 MM çıplak kalınlıkta yaylı çelik sac, daha güçlü manyetizma.

Boyutu: 257.5x257.5mm/10.14x10.14 inç PEİBuild Plaka Bambu Lab X1 ve benzer boyutu 3D yazıcılar için uygundur.PLA, PEEK, ABS,PETG vb için mükemmel

Daha güçlü Manyetik Ddhesion: PEI 3d yazıcı yatağı daha esnek ve bükülmeye karşı dayanıklıdır.Mükemmel birinci katman yapışması, modelin baskı platformunun yüzeyine sıkıca tutturulabildiğinden emin olun.ENERJİK yükseltme PEI yatak platformları sağlam bir yapışmaya sahipti ve baskı iyi gitti.

Kolay Baskı Kaldırma: PEI 3d yazıcı platformu esnek ve manyetiktir, bu da platformdan uzaklaşmayı ve baskı modelini çıkarmayı kolaylaştırır.Yazdırmayı bitirdikten sonra baskıların çıkarılması oldukça kolaydır.

Kurulumu Kolay: PEI yaylı çelik sac düz ve esnektir, manyetik taban olmadan gelir, ancak sıcak yatağa manyetik olarak çekilebilir,çünkübambu Lab X1 3D yazıcı ısıtmalı yatak manyetiktir, sadece koyun ve yazdırın.

Temizlemesi Kolay: PEI 3d yazıcı yatağı yapıştırıcısı tozu temizlemek için yumuşak bir bez kullanın.Lekeyi düşük konsantrasyonda alkolle hafifçe silin.

Öğeler Dahil:

Ürün1: Dokulu ve Pürüzsüz-çift taraflı dokulu ve pürüzsüz PEI, çift taraflı yazdırabilir.

Ürün2: Çift Taraflı Pürüzsüz-çift taraflı pürüzsüz PEI ,çift taraflı yazdırabilir.

Ürün3: Doku PEI Pro-Siyah Çift Taraflı Dokulu PEI Pro, çift taraflı yazdırabilirsiniz.

Ürün4: Altın Dokulu - Altın Çift Taraflı Dokulu PEI, çift taraflı yazdırabilirsiniz.

Farkına varmak:

Lütfen kullanmadan önce Pürüzsüz PEI yüzeyinin koruyucu filmini yırtın.

Alıcı

2023-12-23

Enerjik yapı plakası ile yanlış gidemezsiniz. Sadece onları satın alın, daha çok satın alın ve büyük bir nakliye alın, Arkadaşlarınızla birlikte gidin ve hepimizin dünyamız için iyi bir şeyler yapmasına izin verin. Her gün Çin'den gönderilen binlerce küçük paket, dünyamıza zarar veriyor. Akıllı olun, kulüp satın alan üyeler yapın ve büyük satın alın, daha da iyi fiyatlar alın ve daha da hızlı gönderim alabilirsiniz. Tüketici olarak dünyamıza yardım etmek için elimizden geleni yapmalıyız. Herkese iyi bak.

Alıcı

2023-10-07

bir ay sonra işe yaramaz, peı değil, dokulu yüksek sıcaklık boyası, Petg yazdırırsa kolayca çıkar.

Alıcı

2024-01-19

Çok kaliteli, %100 tavsiye edilir

Alıcı

2023-07-30

Orijinalin Bambu Laboratuvarından kötü kopyası. QR kodu yazıcı tarafından tanınamaz ve bu nedenle bir hata verir. QR kodunun yazdırılması kötüdür ve aynı zamanda orijinal olanla aynı konumda değildir.

Alıcı

2023-12-01

Çok İYİ !!!

Yorum ekle

Puanınız :