Honda Civic 2006-2010 için Otomatik araç ön camı Güneşlik UV Kalkanı Blok Kapak için Bir Set Ön Yan Pencere İç Aksesuarları

  • ₺412.38
  • ₺305.14
(0 Müşteri yorumları)

Dış Aksesuarlar

Sku:
  • n501175
Etiketler:
  • Malzeme - Alüminyum Folyo
  • Kaynak - Anakara Çin

Honda Civic 2006-2010 için Otomatik araç ön camı Güneşlik UV Kalkanı Blok Kapak için Bir Set Ön Yan Pencere İç Aksesuarları

Ürün Sadece Honda Civic 8th Nesil 2006-2010 Yıl İçin Uygun

Renk: Gümüş

Miktar: 1 adet veya 2 Adet

Malzeme: Alüminyum Folyo

Aracı serin tutun-Yansıtıcı malzeme güneş ışığını ve ısıyı saptırır-otomobilin iç nemini azaltın, yalıtım performansı iyidir, araç içindeki sıcaklığı etkili bir şekilde azaltın, yakıt tüketimi tasarrufu klima, sıcak ve güneşli havalarda araç içini serin tutmaya yardımcı olur.

PREMIUM MALZEME-Yansıtıcı alüminyum folyo, çift katmanlı kabarcık malzeme ile birleşerek soğutma etkisini daha önemli hale getirir.Tek katmanlı kumaş malzemeye hayır deyin!

UV KORUYUCU-Zararlı UV ışınlarının döşemenize zarar vermesini engellerken iç koruma için mükemmeldir.Araç gösterge masasını, direksiyon simidini ve sandalyeleri vb. Koruyun.Güneş ışığı ile yaşlanmayan metamorfizma.

Kurulumu ve taşınması kolaydır - Katlanabilir gölgeler, aracınızın içine kolayca yerleştirilebilmesi için sağlanan çantaya hızlı ve kolay bir şekilde katlanır.

Yorum ekle

Puanınız :