Araba Yan Hava Çıkış Kaputu Dekorasyon Yan Hava Akış Vent Fender Hood Vent Kapak Araba Oto Modifikasyon Hood Bonnet Havalandırma Kapağı Yan

  • ₺135.53
  • ₺108.39
(0 Müşteri yorumları)

Dış Aksesuarlar

Sku:
  • n489458
Etiketler:
  • Etiket Yerleştirme - Çatı
  • Kaynak - Anakara Çin

Elektroliz ABS havalandırma Çamurluk giriş ızgarası dekorasyonumuzla çamurluğunuzun görünümünü geliştirin.Eklenen genişlik, görünümünüzü sergilemek için stilize edilirken görüşü artırır. individuality.No kolay kurulum için gerekli değişiklikler.

Malzeme: PVC-ABS

Boyutu: resimde gösterildiği gibi

Yapışma: güçlü

Uygulanabilir yer: araba vücut

Farkına varmak:

Farklı aydınlatma ve ekran ayarları nedeniyle, öğenin rengi resimden biraz farklı olabilir.

Farklı manuel ölçümler nedeniyle, lütfen boyuttaki 1-2 cm farklılıklara izin verin.

Liste:

Havalandırma çamurluk giriş ızgarası dekorasyon x2

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Yüksek kaliteli havalandırma ızgarası: Elektroliz ABS malzeme ile inşa edilen bu havalandırma çamurluk giriş ızgarası dekorasyonu, aracınız için dikkate değer ve dayanıklı bir yükseltmedir.Etkileyici parlaklığı ve uzun ömürlü dayanıklılığı çarpıcı olmasını sağlar.

2.Gece Koruması: Havalandırma çamurluk giriş ızgarası dekorasyonu, yollarda daha fazla güvenlik için görünürlük ve mesafe uyarısı sağlayan yansıtıcı bir katmana sahiptir.Sürüş deneyiminizi bugün yükseltin!

3.Hızlı Yükseltme: Havalandırma Çamurluk Giriş ızgaramızla aracınızın görünümünü zahmetsizce dönüştürün Decoration.No dakikalar içinde sorunsuz kurulum, sadece konumu seçin ve sağlanan çift taraflı bandı kullanın.

4.Benzersiz stil ilavesi: Bu havalandırma çamurluk giriş ızgarası dekorasyonunun yenilikçi simüle köpekbalığı solungaçları tasarımı, stil ve vücut dinamiklerini mükemmel bir şekilde harmanlıyor.Bunu arabanıza eklemek, bireysellik ve kurulumu kolay ve dayanıklı bir moda dokunuşu yayar.

5.Geliştirilmiş Hava Akışı: Havalandırma Çamurluk Giriş Izgaramızla motorunuzun hava giriş sistemini yükseltin Decoration.It hava akışını iyileştirir ve motor ısısını düşürerek verimliliğin artmasına ve hizmet ömrünün uzamasına neden olur.

Yorum ekle

Puanınız :