Beşik saklama çantası Beşik Bezi Organizatör Kanca Ve Askıları İle Yeniden Kullanılabilir Büyük Kapasiteli Bebek Bezi Çantası hastane yatağı Ev Ranza

  • ₺315.15
  • ₺204.84
(0 Müşteri yorumları)

Anne ve Çocuk

Sku:
  • n484361
Etiketler:
  • Yaş Aralığı - 25-36m arası
  • Malzeme - coolmax'ın
  • Kaynak - Anakara Çin

İki sabitleme yöntemi ile yer kaplamaz henüz büyük bir kapasite sağlar.Hamile arkadaşlar için mükemmel olan bu tutucu, hacimli depolama çözümleri olmadan bebek bezi değişikliklerini kolaylaştırır.

Ürün malzemesi: polyester

Ürün boyutu: 47 * 27 * 20 cm/18.5*10.6*7.87 içinde

Ürün ağırlığı: 400g

Ürün Listesi:

1 * beşik bezi düzenlemek

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Güvenli ve Güvenilir: Dayanıklı polyesterden yapılmış, küçük çocuğunuz için güvenli ve güvenilirdir.Yumuşak ve rahat tasarım aşınmaya dayanıklı ve kokusuzdur, bu da çocuğunuzun tüm aksesuarlarını saklamak için mükemmeldir.

2.Esnek Kurulum: Kullanımı kolay iki sabitleme yöntemi ile beşik kreş organizatörümüz zahmetsiz kurulum ve sökme sağlar.Çocuğunuzun aksesuarlarını beşik, duvar, kapı veya seçtiğiniz herhangi bir alanda düzenli ve kullanışlı tutun.

3.Yerden Tasarruf Sağlayan Tasarım: Beşik kreş organizatörümüzle, sınırlı alanınızdan en iyi şekilde yararlanabilirsiniz. space.It herhangi bir zemin veya duvar alanı kaplamadan beşik raylarına takılır.

4.Geniş alan: Ferah tasarımı ile.Birden fazla bölme, oyuncakları, çocuk bezlerini, mendilleri ve kıyafetleri zahmetsizce saklamak için geniş alan sağlar ve bunları düzgün bir şekilde ulaşılabilecek bir yerde tutar.

5.Çok yönlü Organizatör: Bu beşik kreş organizatörü, hamile arkadaşlar için pratik bir hediye veya kendiniz için kullanışlı bir aksesuar haline getiren evrensel bir stile sahiptir kid.It her türlü beşik için uygundur ve geniş bir uygulama yelpazesine sahiptir.

Yorum ekle

Puanınız :