Kılıf Çanta PS5 Portal Seyahat Taşıma Çantası elde kullanılır oyun konsolu Koruyucu sert çanta Çanta Aksesuarları PlayStation 5 Portal

  • ₺770.27
  • ₺175.19
(0 Müşteri yorumları)

Oyunlar ve Aksesuarlar

Sku:
  • n444461
Etiketler:
  • Uyumlu Marka / Model - Sony
  • Model Numarası - PS5 Portalı
  • Marka Adı - ALLOYSEED
  • Kaynak - Anakara Çin

Sert Taşıma Çantası Darbeye Dayanıklı Seyahat Taşıma çantası file çanta Taşınabilir saklama çantası Sıçramaya Dayanıklı Stand Tasarımı SONY PlayStation Portalı PS5 Portalı

Özellik:

1. Özel Tasarım: Seyahat ederken PS5 PlayStation Portalını taşımak için özel olarak tasarlanmıştır.Bu sert taşıma çantası, yerden tasarruf sağlayan ve taşıması kolay minimalist bir tasarıma sahiptir.Paketin PlayStation Portal el konsolunu içermediğini lütfen unutmayın.

2. Premıum Malzeme: Yumuşak kadife astarlı dayanıklı EVA malzemeden üretilen bu seyahat taşıma çantası, darbelere, düşmelere, çizilmelere ve darbelere karşı çok yönlü koruma sağlar. vibrations.It düşürüldüğünde veya çarptığında darbe kuvvetlerini emerek oyun konsolunuz için kapsamlı koruma sağlar.

3. Organize Depolama: Sert kılıfın iç kısmı, oyun konsolunu saklamak için özel olarak tasarlanmış, mükemmel uyum sağlayacak şekilde tasarlanmış özel bir oluğa sahiptir.Ek fermuarlı file cep, tüm küçük aksesuarlarınızı düzenli tutarak veri kabloları, şarj cihazları, SD kartlar gibi aksesuarları tutabilir.

4. Stand Tasarımı: Dahili kart yuvası kartı, ayrı bir stand ihtiyacını ortadan kaldırarak stand olarak kullanılabilir.Her yerde masaüstü moduna geçmenin keyfini çıkarın, taşınabilir saklama çantasını açık hava etkinlikleri için mükemmel hale getirin ve aileniz veya arkadaşlarınızla oyunların keyfini çıkarın.

5. Hafif ve Taşınabilir: Gelişmiş dayanıklılık için rahat bir TPU sapı ile donatılmıştır.Çift fermuarlı tasarım, her iki taraftan da düzgün açılıp kapanmasını sağlar.Açık hava kampı, partiler, aile toplantıları veya seyahat olsun, bu taşıma çantası çeşitli senaryolarda oyun oynamanın keyfini çıkarmanızı sağlar.

Belirleme:

Menşei: Anakara Çin

Uyumlu Marka / Model: Sony için

Model Numarası: PS5 Portalı için

Adı: Oyun konsolu saklama çantası

Malzeme: EVA + kumaş desen

Renk: Siyah

Süreç: Dikiş

Uygulanabilir: SONY PlayStation Portalı (PS5 Portalı) elde kullanılır oyun konsolu

Boyut: 33.5*14.7*7.5 cm

Ağırlık: 440g

(Not: PlayStation Portal oyun konsolu ve diğer aksesuarlar hariçtir)

Not:

Nedeniyle farklı monitör ve ışık etkisi, öğenin gerçek renk biraz farklı olabilir renk resimlerin gösterdi.Teşekkürler!

Manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm ölçüm sapmasına izin verin.

1 x Sert Taşıma Çantası

Yorum ekle

Puanınız :