2.4 G Kablosuz Oyun Konsolu SNES NES SF900 Oyun Çubuğu 1500+ 5000 + Oyunları Retro video oyunu Konsolu HD Çıkış Desteği Yük Tasarrufu

  • ₺477.06
  • ₺299.75
(0 Müşteri yorumları)

Oyunlar ve Aksesuarlar

Sku:
  • n431876
Etiketler:
  • Özellik3 - SF900 konsol
  • Özellik4 - Retro oyun konsolu
  • Destekleyici Dil - İngilizce
  • Bluetooth uyumlu - no
  • Özellik2 - Video oyun konsolu
  • Marka Adı - DEZORQ'UN
  • Özellik - 2.4 G kablosuz oyun konsolu
  • Özellik1 - SF900 oyun çubuğu
  • Video Oyun Denetleyicisi pakete dahildir - Evet
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Oyunlar dahil - 1500/5000+
  • Özellik5 - HD video Oyun Konsolu
  • Cihaz türü - Diğer
  • DEZORQ Modeli - sf900'ün
  • Kategori - Video oyun konsolu
  • Wi-Fi - no

Düğme açıklaması :

Oyun Listesinden Ana Sayfaya Dön: "Seç “ Düğmesine Basın

Oyun oynamaktan çıkın: Menüyü çağırmak için aynı anda ” Seç "+ "Başlat" düğmesine basın ,Ardından oyunlardan çıkmak için " Çık " a tıklayın .

SSS:

S: Gamepad'in pillere ihtiyacı var mı?

C: Evet, her tutamağın 1,5 V AAA pile ihtiyacı vardır.Pil gücü yetersizse, tutamak sinyalinin dengesiz olmasına neden olabileceğini ve bu da rol karıştırma veya kontrol edilemez gibi anormal oyun koşullarına yol açabileceğini ve bunun yeni bir pilin değiştirilmesiyle çözülebileceğini unutmayın

Not: Alkalin kuru piller kullanmanızı öneririz, karbon kuru piller kullanmayın, karbon kuru piller kullanırsanız, kablosuz kontrol gecikebilir veya kontrolden çıkabilir, çünkü bu pil performansı yalnızca düşük akımlı ürünler için kullanılabilir, kablosuz ürünler yüksek akıma aittir, bu konuda karbon kuru piller kullanın denetleyici, kablosuz kontrol etkisi iyi çalışmayabilir .

S: Oyun konsolundaki tüm oyunlar veya indirilen oyunlar normal şekilde oynanabilir mi?

C: SFC için simülatörün birkaç nesilde geliştirilmesi nedeniyle, internette birçok farklı oyun versiyonu ortaya çıkıyor.Mevcut teknoloji nedeniyle, bir simülatörün tüm oyunlara uyum sağlaması hala mümkün değil.Şu anda oyun konsollarımızın %95 oyun uyumluluğuna sahibiz, ancak yine de mükemmel uyumlu olmayabilecek, açılamayabilecek oyunların yaklaşık %5'i var veya sizi desteklemeyen bir oyun konsolu var veya açıldıktan sonra çok sıkıştı.Bunların hepsi normal fenomenlerdir.Genel olarak, oyunun diğer sürümlerini indirebilirsiniz.Umarım anlarsınız.

S: Peynir altı suyu renk kutusunda 1500 oyunu gizlemek için bir çıkartma var mı ?

C: Merhaba arkadaşım ,Çünkü bu oyun çubuğunun farklı bir sürümü var (1500 oyun ,4700 oyun veya 5000'den fazla oyun ) .Kutudaki harf varsayılan olarak 1500 oyunla basılmıştır ve bunun yerine çıkartmalar kullanacağız. Bu bağlantı 5000 oyun sürümü için olduğundan, bunun yerine 5000+ oyun etiketi kullanacağız .umarım anlarsınız .

S: Listedeki bazı oyunlarda neden küçük resim görüntüleniyor ve bazı oyunlarda görüntülenmiyor?

C: İlk sürüm 926 oyunda yerleşik ,küçük resimleri var , bundan sonra bu sisteme kendimiz daha fazla oyun ekliyoruz.yani küçük resimleri yok .umarım anlayabilirdin.

S: Neden ürün açıklaması 5000 oyun yazıyor, ancak yalnızca yaklaşık 200 oyunla bir tane alıyoruz ?

C: 6 klasör var ,her klasörün içinde biraz var. klasörlerden sadece birinde 200 oyun var.diğer klasörden daha fazla oyun kontrol edebilirsiniz . 6 klasör toplamda 5000 oyun.

S: Oyun konsolu TV ekranına bağlandığında neden sinyal yok?

Cevap: Oyun konsolunu TV'nin usb arayüzüne takarsanız ve herhangi bir tepki olmadığını fark ederseniz, test ettik ve her ülkedeki voltaj farkı nedeniyle voltajın aynı olmayabileceği sonucuna varabiliriz.Verdiğimiz çözüm, oyun konsolunu doğrudan TV'ye takmamak.Elektrik prizini cep telefonunun adaptörüne bağlamayı deneyebilirsinizelektrik akımı 1A),güç kaynağı olarak TV kullanmayın.Lütfen endişelenmeyin, bu sadece az sayıda müşteri kullanamaz, müşterilerin çoğu normal çalışabilir!

S: Oyun sırasında neden aniden kontrol edilemeyen bir gamepad var?

Cevap: Belki de pil kontrol etmek için çok zayıf olabilir.Olup olmadığını görmek için lütfen pili değiştirin!Gamepad hala kontrol edilmiyorsa, lütfen zamanında müşteri hizmetlerine başvurun!

S: Neden İNİTALİZE olduğunu göster......televizyonunda mı?

C: Belki oyun çubuğu çöküyor, TV'den çıkarabilir, güç kablosunu çıkarabilir, tekrar takabilirsiniz, lütfen birkaç kez daha deneyin.Veya TF kartını oyun çubuğundan çıkarın ve tekrar takın .hala çözülemezseniz, oyunları tekrar yüklemek için oyun dosyasını almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

S: P2 Kontrolü neden çalışmıyor?

Cevap: P1 Kontrolü ana denetleyicidir ve P2 denetleyicisi yalnızca oyun iki oyuncuyla başladıktan sonra çalışabilir .Gamepad'i ana menüde çalıştırmak için kullanmak istiyorsanız, lütfen denetleyiciyi P1 olarak ayarlayın.

S: Oyun neden ertelendi?

C: Sevgili arkadaşım, pilin düşük güçte olması olabilir , lütfen yeni alkalin pili değiştirin..

S: İkinci tutamağa basıldığında neden ana menüye geri dönecek?

A: Arkadaş,Lütfen bir kolu P1'e ve diğer kolu P2'ye ayarlayın.

S: Oyundan nasıl çıkılır?

Cevap: P1 gamepad'i kullanarak [SEÇ + BAŞLAT] düğmesine aynı anda basın, bu da "Çık" seçeneğiyle menüyü çağırır .

2.4 G Kablosuz Oyun Konsolu SNES NES SF900 Oyun Çubuğu 1500+ 5000 + Oyunları Retro video oyunu Konsolu HD Çıkış Desteği Yük Tasarrufu

Özellik

Dahili oyunlar: 1500 + oyunlar / 5000 + oyunlar

Denetleyici: Çift 2.4 G kablosuz Denetleyici

Çıkış: HDMI Uyumlu Çıkış

Güç kaynağı: kablosuz denetleyici için AAA pil ( AAA pil dahil değildir)

Yorum ekle

Puanınız :