USB-C USB-C Adaptörü PD140W USB-C Erkek USB-C dişi adaptör 20Gbps 180 Derece U şeklinde ASUS Rog Müttefik Oyun Konsolu

  • ₺149.20
  • ₺104.35
(0 Müşteri yorumları)

Oyunlar ve Aksesuarlar

Sku:
  • n426189
Etiketler:
  • Uyumlu Marka / Model - hiçbiri
  • Model Numarası - USB-C'den USBC'YE Adaptör
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Marka Adı - ALLOYSEED
  • Aksesuar Türü - Adaptör
  • USB ile - Evet

USB-C Erkek USB-C dişi adaptör PD140W USB C Erkek dişi adaptör 20Gbps 8K@60Hz 180 Derece U şeklinde ASUS Rog Müttefik / NS Anahtarı Konsolu

Özellik:

1. Şarj ve İletim: USB-C'den USB-C'ye adaptör, hızlı şarj ve hızlı veri aktarımı sağlayan 140W 20gbps'ye kadar güç dağıtımını destekler.Yüksek güçlü PD şarjı ve yüksek hızlı veri iletimi ile zamandan tasarruf edin ve iş verimliliğini artırın.

2. 8K 60Hz Çözünürlük: USB-C erkek-USB-C dişi adaptör, sürükleyici ve ayrıntılı görseller sağlayan 8K@60Hz çözünürlük sunar.8K içeriği yüksek yenileme hızında çözme özelliği ile zengin ve canlı renklerle görsel olarak büyüleyici bir deneyim sağlar.

3. Güçlü Uyumluluk: Bu USB-C erkek dişi adaptör, oyun konsolları( ASUS Rog Ally, NS Switch oyun konsolları dahil ) , klavyeler, fareler ve daha fazlası dahil olmak üzere çeşitli cihazlarla güçlü uyumluluğa sahiptir. controllers.It eşzamanlı şarj sağlar, veri transferi, ve ekran yansıtma, farklı için çok yönlü ve kullanışlı hale uygulamalar.

4. Hafif ve Dayanıklı: USB-C adaptörünün PVC kasası sadece dayanıklılığı arttırmakla kalmaz, aynı zamanda hızlı ısı dağılımını da kolaylaştırır.Hafif ve kompakt tasarımı, kolay taşınabilirlik sağlar ve kullanıcıların zahmetsizce taşımasını sağlar.U şeklindeki tasarım, oyun deneyimini daha da geliştirir.

5. Gelişmiş Oyun Deneyimi: USB-C dönüştürücünün U şeklindeki tasarımı, oyun sırasında daha ergonomik ve rahat bir tutuş sunarak oyun deneyimini geliştirmek için özel olarak tasarlanmıştır.Kullanıcılar rahatsızlık veya yorgunluk yaşamadan uzun oyun seanslarının keyfini çıkarabilirler.

Belirleme:

Menşei: Anakara Çin

Model Numarası: USB-C-USBC Adaptörü

is_customized: hayır

USB ile: evet

Aksesuar Türü: Adaptör

Malzeme: PVC

Kadın: Tip-C

Erkek: Tip-C

Hız: 20Gbps

Voltaj: 140 W / 28 V 5A

Video dönüştürme: 8K 60Hz

Fonksiyonlar: şarj, veri iletimi, ekran projeksiyonu, çevre birimlerine bağlantı

Uyumluluk: ASUS Rog Ally 7" 2023 elde kullanılır oyun konsolu için, NS Switch oyun konsolu için uyumlu, harici USB klavye / fare / tutamak

Boyutu: yaklaşık 28x14.5mm/1.1x0. 57x0. 39 inç

Net ağırlık: 8g

Not:

Nedeniyle farklı monitör ve ışık etkisi, öğenin gerçek renk biraz farklı olabilir renk resimlerin gösterdi.Teşekkürler!

Manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm ölçüm sapmasına izin verin.

1 x USB-C'den USB-C'ye Adaptör

Yorum ekle

Puanınız :