3 İn 1 Doweling Jig Kiti Ayarlanabilir Ahşap Dübel Yumruk Bulucu Alüminyum Cep Delik Jig Kabine Delik Matkap Kılavuzu ağaç işleme aleti

  • ₺1 381.90
  • ₺663.23
(0 Müşteri yorumları)

Araçlar

Sku:
  • n418743
Etiketler:
  • Tip - Kombinasyon
  • Kendin Yap Malzemeleri - Ağaç işleme
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Marka Adı - Eller DIY
  • Paket - Çanta
  • Uygulama - Ağaç İşleme Aleti

[6061 Alüminyum Alaşımlı Malzeme] Dübel jig kitimiz, sağlam hassas sertleştirilmiş çelik merkez blok konstrüksiyonu ile 6061 alüminyum alaşımdan işlenmiş uçak sınıfı cnc'den yapılmıştır, sağlam ve durable.It yüksek mukavemete sahiptir ve eloksal kaplama paslanmaya karşı dayanıklıdır.Sağlam alüminyum yüzey, ahşaba zarar vermeden iş parçalarını güvenli bir şekilde tutar.

[Doğru Kılavuz ve Ayarlanabilir] Bu 3'ü 1 arada delme kılavuzu, çeşitli delik çaplarını karşılayan 8 mm, 10 mm ve 15 mm matkap uçlarıyla donatılmıştır needs.It hassas kazınmış ölçeğe sahiptir ve sac kalınlığına göre ayarlanabilir.Ayarlanabilir metal manşon, ev onarımları, DIY projeleri, ağaç işleme meraklıları ve profesyonel tamirciler için uygun delme sırasında doğru hizalama sağlar.

[Panel Mobilyalar için uygundur] Boyut ölçeği, delik açmak ve ahşabı birleştirmek için uygun, konumlandırması hassastır panels.It pozisyon paneli mobilyaları için hassastır.

[Yüksek Verimli Delme ve Taşınabilir] Bu delme kılavuzu, aşağıdakiler için delik açmaya yardımcı olmak için hızlı ve yüksek verimlidir woodworker.It profesyonel veya profesyonel olmayan ağaç işleme meraklıları, DIY ev projeleri ve daha fazlası için uygundur.

[Sökülmesi ve Montajı Kolaydır] Bu ürün net bir ölçeğe sahiptir, ayarlanması kolaydır ve doğrudur drilling.It ihtiyaçlarınıza göre sökülmesi ve montajı kolaydır.Dolapların, dolapların ve panel mobilyaların delinmesi ve birleştirilmesi, üçü bir arada konektör deliklerinin, eksantrik tekerlek deliklerinin ve yuvarlak ahşap uç deliklerinin delinmesi için uygundur.

Ürün Adı: Dübel Jig Kiti

Malzeme: Alüminyum Alaşım / Paslanmaz Çelik

Renk: Turuncu

Boyut: 100×60×65mm (resim)

Uygulama kapsamı: ahşap tahta delme

Uygulanabilir senaryolar: ağaç işleme paneli kurulumu

Uygulanabilir plaka kalınlığı: 10-25mm

Biyel uzunluğu: 20-35mm

Notlar:

1.Resim ile emtianın gerçek rengi arasında küçük farklılıklar olabilir.Size tam rengi göstermek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

2.Lütfen manuel ölçüm nedeniyle hafif boyut farkına izin verin.

Paket:

1 × Delik Delme Gövdesi

1 × Delme Yardımcı Kurulu

1 × Açık Uçlu Anahtar

1 × 10mm Matkap Kovanı

2 × Altıgen Anahtarlar

3 × 8mm Ahşap Dübeller

4 × Matkap Uçları

Yorum ekle

Puanınız :