Çapa Düğün Tırmık Metal El Dethatching Tırnak Tırmığı düğün aracı Keskin Kenarlı Veranda Çiftlik Sebze Bahçe Arka Bahçe

  • ₺499.01
(0 Müşteri yorumları)

Araçlar

Sku:
  • n408364
Etiketler:
  • Gövde Malzemesi - Karbon Çeliği
  • Kolu Malzeme - Metal
  • Marka Adı - PW araçları
  • Kaynak - Anakara Çin

Bahçeciliği seviyorsanız, El Tırmık Aletlerine ihtiyacınız var.Bu araçlar, bahçenizdeki, verandanızdaki veya çimlerinizdeki toprağı ayıklamanıza ve gevşetmenize yardımcı olmak için tasarlanmıştır.İşinizi daha verimli ve keyifli hale getirebilirler.Bunları toprağı gevşetmek, havalandırmak, tesviye etmek ve yumuşatmak, ayrıca yabani otları, yaprakları ve kalıntıları gidermek için kullanabilirsiniz.El Tırmığı Aletleri, bitkilerini sağlıklı ve mutlu tutmak isteyen her bahçıvan için uygundur.

Belirleme:

Malzeme: karbon çelik

(yaklaşık):

Dört diş 30mm / 1.18 in

Beş diş 32mm / 1.26 in

Altı diş 32mm / 1.26 in

Yedi diş 32mm/1.26 in

Ambalaj Listesi:

1 adet*Çapa Ayıklayacaktır Tırmık

Notlar:

1. Farklı ekran ve ışık efektleri nedeniyle, ürünün gerçek rengi resimde gösterilen renkten biraz farklı olabilir.

2. Manuel ölçüm nedeniyle, lütfen 1-3 cm'lik bir ölçüm sapmasına izin verin.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Kullanımı basit: Ayıklamak ve gevşetmek için bu çapa ayıklama tırmığını kullanabilirsiniz. soil.It daha az çabayla sağlıklı ve güzel bir bahçe oluşturmanıza yardımcı olur.Çok yönlü tasarım, farklı işlevler arasında kolayca geçiş yapmanızı sağlar.

2.Aşınmaya Dayanıklı: Yüksek karbonlu çelik malzemeye sahip olan bu çapa ayıklama tırmığı, yabani otları ve toprağı sorunsuz bir şekilde dilimleyebilen keskin kenarları ile dayanıklı ve aşınmaya dayanıklıdır, bu da bahçe işlerinizi daha kolay ve hızlı hale getirir.

3.İşinizi daha verimli Hale Getirin: Bu çapa ayıklama tırmığı, sizin için en uygun kavrama uzunluğunu seçmenizi sağlar.Herhangi bir köşeye ulaşabilir ve yabani otları hiçbir şekilde yok edebilirsiniz time.It bahçeniz için harika bir araçtır.

4.Çok yönlü ve Pratik: Bir hendek kazmanız, yabani otları çıkarmanız, tohum ekmeniz veya toprağı gevşetmeniz gerekip gerekmediği, bu çapa ayıklama tırmığı bunu yapabilir all.It herhangi bir bahçe veya bahçe sevgilisi için çok yönlü ve pratik bir araçtır.

5.Uygun Yerler: Bu çapa ayıklama tırmığı, sebze bahçeleri, çiftlikler, bahçeler, arka bahçeler gibi çeşitli yerlerde kullanılabilir ve patios.It bitkilerinize veya toprağınıza zarar vermeden yabani otları kolayca ve verimli bir şekilde çıkarmanıza yardımcı olabilir.

Yorum ekle

Puanınız :