Ateşleme Bobini Modülü Poulan Pro 25cc 200MPH gaz Üfleyici BVM200VS Pürüzsüz Ateşleme Dayanıklılık Kolay ve Hızlı Değiştirme

  • ₺601.04
  • ₺270.49
(0 Müşteri yorumları)

Araçlar

Sku:
  • n406746
Etiketler:
  • Kaynak - Anakara Çin

Özellikler:

* Geliştirilmiş Ateşleme Performansı: Ateşleme Bobini Modülü, Poulan Pro 25cc 200MPH Gaz Üfleyici BVM200VS için özel olarak tasarlanmıştır ve sorunsuz ve güvenilir çalışma için geliştirilmiş ateşleme performansı sağlar.

* Malzemeler: Dayanıklı malzemelerden üretilen Ateşleme Bobini Modülü, zorlu uygulamalarda bile uzun ömürlü performans sağlayarak aşınma ve yıpranmaya karşı üstün direnç sunar.

*Kolay Kurulum: 1 X Ateşleme bobini içeren paketle, kurulum işlemi sorunsuz ve basittir, eski veya hasarlı bobinin hızlı ve rahat bir şekilde değiştirilmesini sağlar.

* Geliştirilmiş Motor Verimliliği: Ateşleme Bobini Modülü, motorun performansını optimize ederek güç çıkışının artmasına ve yakıt verimliliğinin artmasına neden olarak profesyonel kullanım için ideal bir seçimdir.

* Güvenilir ve Kararlı Çalışma: Güvenilir yapısı ve hassas tasarımı ile Ateşleme Bobini Modülü, motorun tekleme riskini en aza indirerek ve düzgün çalışmasını sağlayarak kararlı ve tutarlı ateşlemeyi garanti eder.

Özellikler:

* Parça Adı: ateşleme bobini

*Malzeme: plastik + metal

*Boyut: Hayır

* Renk: gösterisi olarak

* Yerleşimi: Poulan Pro için

* Parça sayısı: 1

Paket içeriği:

1 * ateşleme bobini

Not:

1. Öğenin gerçek rengi, monitörünüzün parlaklığı ve ışık parlaklığı gibi birçok faktörün neden olduğu web sitesinde gösterilen resimlerden biraz farklı olabilir.

2. Lütfen veriler için hafif manuel ölçüm sapmasına izin verin.

Yorum ekle

Puanınız :