Cam Kaplama Araba Cam Su Geçirmez Anti-Sis Kaplama Maddesi Sprey Araba Balmumu Sprey Susuz Yıkama Hidrofobik Ceket Lehçe

  • ₺257.98
  • ₺128.99
(0 Müşteri yorumları)

Oto Yıkama ve Bakım

Sku:
  • n3961
Etiketler:
  • Harici Test Sertifikası - ce
  • Ürün Ağırlığı - 90g
  • Özel Özellikler - Parlaklığı iyileştirin, hidrofobik
  • Ürün Hacmi - 100ml
  • Kaynak - Anakara Çin

Mermi Noktaları:

1. Net görüş: Bu hidrofobik ön cam kaplaması, tozun yapışmasını etkili bir şekilde önler ve kir, yağ ve kiri temizler. fingerprints.It aracınız için net bir görüş ve verimli bir yükseltme sağlar.

2. Gece görüşünü geliştirin: Bu hidrofobik ön cam kaplamasını uygulayarak, suyu ittiği ve parlamayı azalttığı için gece ve yağışlı havalarda görünürlüğünüzü artırabilirsiniz.Bu, kazaları önlemenize ve güvenle sürmenize yardımcı olur.

3. Net ve Güvenli Sürüş: Bu hidrofobik ön cam kaplaması ile her türlü hava koşulunda net ve güvenli bir sürüş deneyiminin keyfini çıkarabilirsiniz.Sadece ön camınıza püskürtün ve suyu, tozu ve tozu iten koruyucu bir film oluşturmasına izin verin. dirt.No camı sık sık temizlemeniz veya silecekleri kullanmanız gerekir.Kullanımı basit ve uzun ömürlüdür.

4. Buğu önleyici kaplama: Bu su itici ile araç camlarınızı, aynanızı, banyo camınızı, cam kapınızı ve yüzme gözlüklerinizi su damlacıklarından ve lekelerden uzak tutun coating.It herhangi bir cam yüzeyinde su, kir ve sisin yapışmasını önleyen koruyucu bir tabaka oluşturur.Net ve temiz bir görünüm için püskürtün ve silin.

5. Su itici: Bu hidrofobik ön cam kaplaması, aracınızın camı için su ve kiri iten güçlü bir koruma sağlar effectively.It küçük boyutlu, verimli ve taşınabilirdir ve arabanıza zarar vermez.

Tanım:

Bu ön cam kaplaması, suyu ve kiri iten, her türlü hava koşulunda ön camınızın görünürlüğünü artıran hidrofobik bir formüldür conditions.It kullanımı kolaydır: sadece püskürtün, silin ve parlatın.Buğulanmayı ve lekeleri önlemek için banyo camında da kullanabilirsiniz.Şişenin boyutu küçüktür, böylece arabanızda veya evinizde rahatça saklayabilirsiniz.

Belirleme:

1. Emtia adı: Otomotiv cam kaplama maddesi

2. İçerik: 100ML

3. Uygulanabilir: ön / arka cam, araba camı, dikiz aynası, banyo aynası, gözlük, yüzme gözlüğü vb., banyo camı, makyaj masası aynası, cam kapı üzerine uygulayın.

Liste:

1 * hidrofobik ön cam kaplama

Yorum ekle

Puanınız :