Beyaz Hediye Kutuları 12 Paket 8X8x4 İnç, Düğün Hediyesi İçin Kapaklı Kağıt Hediye Kutusu, nedime Önerisi Hediye

  • ₺1 178.02
  • ₺412.38
(0 Müşteri yorumları)

Ev & Bahçe

Sku:
  • n380131
Etiketler:
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Neden - Düğün & Nişan, Parti, Yıldönümü, Anneler Günü, Düğün
  • Malzeme - Kraft Kağıt

Beyaz Hediye Kutuları 12 Paket 8X8x4 inç, Düğün Hediyesi için Kapaklı Kağıt Hediye Kutusu, Nedime Önerisi Hediyesi Beyaz hediye kutuları: Sicim demetleri ile 12 paket yüksek kaliteli geri dönüştürülebilir kağıt hediye kutusu seti (toplamda 66ft).Sicim, kutuyu bağlamanız ve kutuyu daha güçlü hale getirmeniz için uygundur ve DIY eğlencesini ekler.

Kutu boyutu: 8 x 8 x 4 inç, büyük yüksek kaliteli karton hediye kutuları, bebek duşu hostesleriniz ve düğün parti hediyeleriniz için mükemmel boyuttadır !

Sağlam Kutu: Yüksek kaliteli kağıttan yapılmış ve geri dönüştürülebilir.Uygun saklama için düz olarak paketlenmiştir, montajı kolaydır ve küçük cam kavanozları, şampanyaları veya bardakları tutacak kadar güçlüdür.

Katlanması kolay: Hediye kutunuzu kendiniz dekore etmek istiyorsanız, bu hediye kutusu iyi bir hediye olacaktır. choice.It kişisel dokunuşunuzla dolu eşsiz bir hediye olacak.Hediye kutusunu talimat vermeden zahmetsizce monte edeceksiniz.

Yaygın olarak kullanılan: Bu geri dönüştürülebilir hediye kutuları, ihtiyaç duyduğunuz şey için mükemmel çalışıyor.Ve bebek duşu, nedime önerisi, doğum günü partisi olsun, parti iyilikleri için mükemmel boyut ve şekildedirler.

boyutu: 20. 3x20. 3x10. 1 cm

Malzeme: Kraft kağıt

renk: beyaz / haki

Paket içeriği:

12 x Kraft kağıt hediye ambalaj bandı

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorum ekle

Puanınız :