24 adet Noel Topları Seti Ağacı Dekorasyon Topu Kolye 24 adet Estetik Canlı Kırılmaz Noel Çeşitli Şeker aksesuarı

  • ₺640.51
  • ₺320.16
(0 Müşteri yorumları)

Ev & Bahçe

Sku:
  • n379983
Etiketler:
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Elektronik - no
  • Model Numarası - Noel ağacı top süsler Set

Kolayca kırılmayan ve parlak bir yüzeye sahip 24 kolye parçası ile bu süslemeler aileniz ve arkadaşlarınız için büyülü bir Noel atmosferi yaratmaya yardımcı olur.

Ürün adı: Noel ağacı kolye seti

Ağırlık: yaklaşık 230g

Ambalaj boyutu: (yaklaşık.)23.5 * 23.5 * 6 cm/9.25*9.25*2.36 inç

Malzeme: pvc

Nazik ipuçları:

1. Monitör renk sıcaklığı, kamera, ortam ışığı ve fotoğrafçılık becerileri gibi nedenlerden dolayı, bazı ürünlerin resimlerinde hafif renk farklılıkları olabilir.Renk gerçek ürüne tabidir!

2. Farklı manuel ölçümler nedeniyle hafif boyut farklılıklarına izin verin

liste:

Noel Ağacı Top Süsler Set*1 set (24 adet)

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Zahmetsiz kurulum: Bu Noel ağacı top süsleri seti, bir kordon ile birlikte gelen 24 kolye içerir.Ağacınızı sadece dallara asarak kolayca süsleyebilirsiniz.

2.Güvenilir Malzemeler: Noel Ağacı Top Süsleri Setimiz, üst düzey malzemelerden hazırlanmış kırılmaz ve kalıcı tasarımlara sahiptir.Olağanüstü dayanıklılığa, yeniden kullanılabilir niteliklere sahiptirler.

3.Detaylı işçilik: Noel Ağacı Top Süsleri Setimizin parlak kaplamasının ve karmaşık desenlerinin tatil dekorunuza zarafet ve çekicilik katmasına izin verin.

4.Çoklu Kullanımlar: Bu Noel ağacı top süsleri setinin birçok kullanımı vardır.Masanıza, yemek masanıza, vitrininize ve hatta arabanıza yerleştirerek neşeli bir atmosfer yaratın.

5.Pratik Hediye: Bu top süsleme setini kullanarak Noel ağacınızı sevdiklerinizle süslerken unutulmaz anılar yaratın, tatil sezonunu daha da özel hale getirin.

Yorum ekle

Puanınız :