Şarap Soğutucu Çubuk Seti Gümüş Paslanmaz Çelik 2 Farklı Sürahi + 2 Adet Paslanmaz Çelik Şarap Soğutucu Çubuk dahil

  • ₺510.75
  • ₺352.50
(0 Müşteri yorumları)

Ev & Bahçe

Sku:
  • n377784
Etiketler:
  • Marka Adı - FGHGF'NIN sohbeti
  • Model Numarası - Şarap Soğutucu Çubuk Seti
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Tip - Şarap Soğutucu Çubuk Seti

Hızlı soğutma: şarap soğutucu çubuğunun kullanılması, beyaz şarabı veya kırmızı şarabı 2 saate kadar optimum sıcaklıkta tutan, şarabın tazeliğini uyandıran, şarabın tadını iyileştiren hızlı bir soğutma etkisi sağlayabilir.

Paslanmaz çelik şişe şarap soğutucu seti: 2 şarap soğutucu çubuğu, 2 farklı sürahi, 1 silikon tıpa içeren şarap soğutucu seti, Çıkarılabilir yapı kolay saklama ve taşıma sağlar.Bu şarap soğutucusu sadece ev kullanımı veya bahçe partileri için değil, aynı zamanda benzersiz avantajlarını kanıtladığı açık hava etkinlikleri, piknikler ve çeşitli kutlamalar için de uygundur.

Kullanımı kolay: Kullanmadan önce, şarap soğutucu çubuğunu, soğutma jeli şarap soğutucu çubuklarında donana kadar yaklaşık bir saat buzdolabına yerleştirin.Şişeden yaklaşık yarım bardak şarap döktükten sonra, soğutucu çubuğunu şişeye yerleştirin ve iki saate kadar mükemmel soğutulmuş şarabın tadını çıkarın.Damlatmayan emzik, herhangi bir damlamayı veya taşmayı önler.

Güvenli ve dayanıklı: şarap soğutucu çubuğu, yüksek kaliteli 304 paslanmaz çelikten ve BPA içermeyen akrilikten yapılmıştır ve böylece şarabınızın ek tatlar olmadan saf aromasını sağlar.Şeritli konik tıpa, her boyuttaki şarap şişesi için sızdırmaz bir sızdırmazlık sağlar.

MÜKEMMEL şarap aksesuarları-şarap soğutma çubuğu, önceden soğutulmuş şarabınızı en iyi içme sıcaklığında tutacak soğutma, havalandırma ve dökmeyi bir arada birleştirir.Dahili havalandırıcı, şarap lezzetini en üst düzeye çıkarmak için dökme sırasında optimum oksijen miktarını karıştırır.Tüm şişe boyutlarına uyacak şık tasarım.

Renk: Gümüş

Malzeme: Paslanmaz çelik

Boyut: 31,5 cm

Paket içeriği:

2 * şarap soğutucu çubukları

2 * farklı sürahiler

1 * silikon tıpa

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Şarap Soğutucu Çubuk Seti Gümüş Paslanmaz Çelik 2 Farklı Sürahi + 2 Adet Paslanmaz Çelik Şarap Soğutucu Çubuk dahil

Yorum ekle

Puanınız :