Patlayan Para Hediye Kutusu Zıplayan Sürpriz Noel Hediye Kutusu Karton Noel İkram Kutuları Nakit Hediye Kutusu Sürpriz Açılır Kutu

  • ₺371.75
  • ₺167.30
(0 Müşteri yorumları)

Ev & Bahçe

Sku:
  • n372614
Etiketler:
  • Malzeme - pamuk
  • Kaynak - Anakara Çin

Bu patlayan hediye kutusu, herhangi bir fırsat için düşüncelerinizi ve kutsamalarınızı ifade etmenin mükemmel bir öneri eseri veya yoludur.Sevdiklerinizi huşu içinde bırakacak sürpriz bir efektle bu kutu, gelecekteki özel anlar için yeniden kullanılabilir.Sizinkini hemen alın ve sınırlı süreli promosyonumuzdan yararlanın.

Belirleme:

Adı: Patlayan Hediye Kutusu

ürün malzemesi: Kağıt

Ürün ağırlığı: 282g

Ürün Boyutu:

Sıçrama kutusu : (yaklaşık.)7.5*7.5*7.5 cm/2.95*2.95*2.95 inç

Hediye kutusu: (yaklaşık.)10 * 8 * 19 cm/3.94*3.15*7.48 inç

Hediye çantası: (yaklaşık.)12 * 9 * 20 cm/4.72*3.54*7.87 inç

Ambalaj Listesi:

Sıçrama kutusu*20

Hediye kutusu * 1

Hediye çantası*1

Not:

1. Farklı ekran ve ışık efektleri nedeniyle, ürünün gerçek rengi resimde gösterilen renkten biraz farklı olabilir.Teşekkürler!

2. Manuel ölçüm nedeniyle, 1-3 cm'lik bir ölçüm sapmasına izin verilir.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Sürpriz Etkisi: Hediye kutumuzla bir mutluluk yaşayın.Alıcınıza şaşırtıcı ve keyifli bir an yaşatmak için para ve nimet kağıtlarının açılmasını izleyin.Bu eğlenceli eklenti atmosfere katkıda bulunacak ve hediyelerini unutulmaz bir fırsat haline getirecektir.

2.Sürdürülebilir Çözüm: Bu yeniden kullanılabilir ve sağlam patlayan hediye kutusuyla çevre dostu bir seçim yapın.Yüksek kaliteli karton kağıttan yapılmış, kolayca zarar görmez ve çeşitli durumlar için kullanılabilir.Çevreye duyarlı bu çözümle atıkları azaltırken güvenliği ve sürdürülebilirliği seçin.

3.Çok İşlevli: Çok Yönlü Deneyim Bu çok işlevli patlayan hediye ile sevdiklerinizi daha önce hiç olmadığı gibi şaşırtın box.It kişisel fotoğraflar, nakit, tebrik kartları ve mesajlarla birlikte olabilen 20 katlanır sıçrama kutusu kartı ile birlikte gelir.Yaratıcılığınızı gösterin ve her vesileyle ekstra özel olun.

4.Mükemmel Hediye Fikri: Kilometre taşlarını farklı şekilde kutlayın.Hediye kutumuz doğum günleri, yıldönümleri, mezuniyetler ve daha fazlası için mükemmeldir.Eşsiz fotoğraflar, mesajlar ve süslemelerle dolu, sevginizi ifade etmenin ve ne kadar önemsediğinizi göstermenin eşsiz ve eğlenceli bir yolu.

5.Özel Anınızı Yükseltin: Artık sıkıcı teklif fikirleri yok, patlayan hediyemizle özel anınızı yükseltin box.It unutulmaz ve romantik teklifler, itiraflar veya sürprizler için mükemmeldir.Alt bölme halkaları, kolyeleri, bilezikleri ve daha fazlasını tutacak şekilde tasarlanmıştır.Bu teklif mükemmelliği ile mükemmel bir anı yaratın.

Yorum ekle

Puanınız :