Uçan Kartal Uçurtmalar Kuş Scarer Uçan Uçurtma Uçmak Kolay Plaj Gezisi İçin Park Aile Açık Hava Oyunları Kartal Büyük Uçurtma Çocuklar İçin Ve

  • ₺496.31
  • ₺248.16
(0 Müşteri yorumları)

Ev & Bahçe

Sku:
  • n34191
Etiketler:
  • Türü Ayarla - Evet
  • Kaynak - Anakara Çin

Tanım:

Uçan Kartal Uçurtmaları plaj, ev, açık hava etkinlikleri için kullanılabilir, games.It kuşları kovmak ve tarım ürünlerini korumak için bahçelerde, çiftliklerde, bahçelerde kullanılabilir.Aynı zamanda eğlenceli ve işlevsel.

Belirleme:

Adı: Kuş Kovucu Kartal Uçurtma

Malzeme: naylon kumaş + cam çubuk

Genişletilmiş boyut: yaklaşık 125*60 cm cm / 49.21*23.62 in (Manuel ölçüm, hata yaklaşık 5 cm)

Ambalaj Listesi:

Kuş Kovucu Kartal Uçurtma*1

2 M Uçurtma Hattı*1

Notlar:

1. Aydınlatma efektleri ve açıları nedeniyle, üründe bir renk farkı var, lütfen anlayın.

2. Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Mükemmel İşçilik-güzel uçurtma detaylı gerçekçi taklit kartal desen şeklidir.Hafif, uçabilir breeze.It harika bir broşür.

2.Kaliteli Malzemeler-Kartal Uçurtma kaliteli naylon kumaştan ve fiberglas çubuklardan yapılmıştır.İnsanları uzun süre kullanmaları için destekleyin time.It dayanıklı ve sağlamdır.

3.Basit Kurulum - Yetişkinler için Kartal Uçurtma kendi kendine kurulum gerektirir.İçinde durmak için uygun direklerle olabilir garden.No kurulum için başka araçlar gereklidir.

4.Yaygın Olarak Kullanılan Uçan Kartal Uçurtmaları hem eğlenceli hem de işlevseldir.Plaj, ev, açık hava etkinlikleri için kullanılabilir, games.It kuşları kovmak, kötü eklemek ve tarım ürünlerini korumak için bahçelerde, çiftliklerde, bahçelerde kullanılabilir.

5.Harika Hediye Fikirleri-Uçan Uçurtmalar mükemmel bir tatil yapar, Noel gift.It açık hava etkinlikleri için olmazsa olmaz bir öğedir.Aile üyeleri, arkadaşlar, iş arkadaşları, çocuklar, komşular vb.İçin uygundur.

Yorum ekle

Puanınız :