Büyük Şeffaf Yeniden Kullanılabilir Ağır Hizmet Tipi Vakum Vantuz Kancası

  • ₺167.49
  • ₺128.99
(0 Müşteri yorumları)

Ev Geliştirme

Sku:
  • n3301
Etiketler:
  • Kaynak - Anakara Çin

Büyük Şeffaf Yeniden Kullanılabilir Ağır Hizmet Tipi Vakum Vantuz Kancası

[Ağır hizmet tipi vantuz kancası]Vakumlu vantuz 6,6-11 lb'ye kadar tutabilir ve kancayı düşmeden duvara sıkıca sabit tutabilir.Vantuz, aşırı sıcak ve soğuk ortamlarda iyi sabitlenebilir.

[Kurulumu kolay]Alet yok, delme yok ve kurulum birkaç saniye içinde tamamlanabilir.Temizledikten sonra, sadece vantuzu içeri itmeniz ve pürüzsüz bir yüzeye kilitlemeniz gerekir.Duvar emme kancası ayrıca 360 derecelik herhangi bir açıda döndürülebilir, bu nedenle çarpık kurulum konusunda endişelenmenize gerek yoktur.

[Çıkarılabilir ve tekrar kullanılabilir]Kaldırma vantuz kancası, yapışkan kalıntı veya lekeler gibi herhangi bir iz bırakmaz.Vantuz kancasını ılık suya (40-60 Santigrat derece) batırın, kurutun ve tekrar kullanın.

[Mükemmel kalite]Vantuzlu askı, çevre dostu ve çevre dostu olan yüksek mukavemetli şeffaf plastik malzemeden ve yüksek teknolojili kilitleme teknolojisinden yapılmıştır. beautiful.It herhangi bir dekorasyonla mükemmel bir şekilde entegre edilebilir ve zamanla yapışmayı azaltmaz.

[Geniş kullanım yelpazesi]su geçirmez ve dayanıklı şeffaf vantuz kancaları yatak odalarında, banyolarda, duş odalarında, ev mutfaklarında, cam pencerelerde, ofislerde ve diğer pürüzsüz ve gözeneksiz yüzeylerde kullanılabilir.Farklı ihtiyaçlarınızı karşılayabilir.

Renk: şeffaf

Malzeme: plastik

Paket içeriği:

2 * Vantuz kanca

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorum ekle

Puanınız :