Araba Çizik Onarım Kremi Traceless Araba Çizik Onarım Sararmayan Çizik Onarım Balmumu Araba Bakımı Ön Cam İçin

  • ₺220.63
  • ₺99.34
(0 Müşteri yorumları)

Oto Yıkama ve Bakım

Sku:
  • n32586
Etiketler:
  • Ürün Hacmi - Cam tamir sıvısı
  • Model Numarası - Araba Camı Parlatma Kremi
  • Özel Özellikler - evrensel Ajan
  • Ürün Ağırlığı - 50g
  • Kaynak - Anakara Çin

Parlatma kremimizle aracınızın camını canlandırın ve onarın.Yeni bir reçine formülü kullanarak kremimiz optimum netlik ve kusursuz bir yüzey sağlar.Düşük kaliteli ürünlerin aksine, bizimkiler zamanla sararmaz.Arabanızdaki araba tutkunları için harika bir hediye life.No her seferinde profesyonel sonuçlar elde etmek için profesyonel araçlar veya beceriler gereklidir.

Özellikleri:

Ürün adı: Araba Cam Parlatma Kremi

Durum: Yapıştır

Net içerik: 15g

Fonksiyon: Cam çizik onarımı

Uygun için: araba ön camları, pencereler, çatı pencereleri, cam masalar, bardaklar, balık tankları, akrilik el sanatları

Ürün Listesi:

Araba Cam Parlatma Kremi x1

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Yüksek Kaliteli Malzemeler: En iyi malzemelerle hazırlanmış araç camı parlatma kremimiz, camınız için benzersiz bir sertlik seviyesine sahiptir.Yeni reçine formülü sayesinde uzun süre solmayacak iyi geçirgenlik ve yüksek şeffaflık sağlar.

2.Uzun Ömürlü Koruma: Parlatma kremimizle araç camınızı günlük aşınma ve yıpranmadan koruyun.Sararmaya karşı koymak ve parlaklığını korumak için titizlikle test edilmiş, camınızı rüzgara, yağmura ve güneşe karşı korurken kullanım ömrünü uzatır.

3.Evrensel Çözüm: Bu araba camı parlatma kremi, uzun veya kısa, derin veya düz her türlü çatlağı onarabilir, bu da onu çok çeşitli camla ilgili sorunlar için mükemmel bir çözüm haline getirir.

4.Harika Hediye: Araba camı parlatma kremimizi kullanarak doğum günleri, Şükran Günü, Noel veya herhangi bir özel tatil için muhteşem bir hediye ile araba meraklılarını şaşırtın.Verimli ve kullanımı kolay, tüm cam türlerini parlak ve pürüzsüz bırakarak kir ve lekeleri temizler.

5.Kolay Kullanım: Profesyonel ekipman veya beceri gerektirmeden kolay araba camı parlatmayı deneyimleyin.Size kolaylık sağlamak için sağlanan işlem videoları ile basit adımları ve ayrıntılı talimatları uygulamanız yeterlidir

Yorum ekle

Puanınız :