100 % Yeni Pil Yüksek Kalite 0 Döngüsü Uyumlu S5 PRO UMI UMIDIGI S5Pro Yedek Li-İon Piller cep telefonu Batteria

  • ₺349.04
  • ₺209.46
(1 Müşteri yorumları)

Cep Telefonu Parçaları

Sku:
  • n32167
Etiketler:
  • Model Numarası - UMIDIGI S5 PRO için
  • İle uyumlu - UMI UMIDIGI S5 Pro için
  • Kalite Belgelendirmesi - ce, ROHS, WEEE, UL, pse, ETL, FCC, MSDS, GS, KC, CB, CSA, EMC, Saso'nun, hiçbiri
  • Orijinal veya Değil - Orijinal
  • Kaynak - Anakara Çin
  • uydurma - Pil / Yedek/Bateria / Pil
  • Pil Kapasitesi (mAh) - 5000mah'ın üstünde
  • Uyumlu Marka - UMİDİGİ
  • Marka Adı - oein
  • Kalite Türü - AAAAA + Yüksek Kalite + geçerli takip numarası

100 % Yeni Pil Yüksek Kalite 0 Döngüsü Uyumlu S5 PRO UMI UMIDIGI S5Pro Yedek Li-İon Piller cep telefonu Batteria

Takip numarası ile tüm parsel

Sepete Ekle ve Mağazamıza Abone Ol Öncelikli Teslimatın Tadını Çıkarın!Toplu alımlar için tercihli fiyatlar için lütfen bizimle iletişime geçin.

Rus Arkadaş Dikkat Lütfen:

Rus gümrüklerinin yeni politikası nedeniyle lütfen alıcının tam adını sırayla doldurun, aksi takdirde muhtemelen nihayet paket almazsınız .

ürün açıklaması

Pil Modeli: UMIDIGI S5 PRO

Ile uyumlu: UMI UMIDIGI S5 PRO için

Pil Menşe Ülke: Çin

Kalite Güvencesi, Uzun Pil Ömrü

Nakliye Talimatları:

1.Biz ödeme sonra 1-2 iş günü içinde mal göndereceğiz, tatil günleri hariç . (Pil göndermeden önce test edilmelidir)

2.Takip Numarası ile TÜM Parsel.Takip numarası sipariş sayfasında bulunabilir.

3.As hepimiz biliyoruz, çünkü piller tehlikeli mallar, saf pil paketi nakliye süresi sıradan mallardan daha uzun olacaktır.(Bazı ülkeler hava yoluyla taşınamaz), lütfen sabırlı olun ve paketin gelmesini bekleyin.

4.Nilufersengezer.com.tr resmi lojistiği pil ürünlerini gönderemediğinden, yazılımda görüntülenen lojistik bilgileri yanlış olabilir.Bunu aşağıdaki URL'de bulabilirsiniz:

https://www.17track.net/en

5.Çoğu ülke lojistik bilgilerini yukarıdaki web sitesi aracılığıyla bulabilir.Paket izleme bilgilerini bulamazsanız, lütfen müşteri hizmetlerimizle iletişime geçin.

6.Paketi uzun süre almadıysanız, lütfen hemen bir anlaşmazlık başlatmayın, lütfen önce bizimle iletişime geçin.,Onu bulmanıza yardımcı olacağız.Teşekkür ederim

Satış Sonrası hakkında:

1.Lütfen Kutudan Çıkarma videosunu kaydedin.Ürünün hasarlı veya satın aldığınız modelin yanlış olduğunu fark ederseniz, lütfen videoyu gönderin ve zamanında bizimle iletişime geçin.

2.Farklı üretim partileri nedeniyle, ürün ile fotoğraf arasında ürünün kalitesini etkilemeyecek küçük farklılıklar olabilir.Ürün açıklama şikayetinden farklı olduğu için değil.

3.Ürünlerimiz göndermeden önce %100 test edilmiştir.Lütfen malları aldıktan sonra test edin ve profesyonel bakım personelinin rehberliğinde kurun.

4.Ürünler sahteciliğe karşı işaretlerle yapıştırılmıştır, lütfen bunları istediğiniz gibi yırtmayın.Herhangi bir kalite sorunu varsa, lütfen bizimle iletişime geçmek için video ve fotoğraf çekin ve arıza hakkında mesaj bırakın.Satış sonrası mühendisler sizin için çözecektir.

Beş Yıldız Geribildirim

1. Ürünlerimizden memnunsanız olumlu geri bildiriminizi veya beş yıldızlı geri bildiriminizi gerçekten takdir ediyoruz ve bu arada sistemimiz de sizin için otomatik olarak olumlu geribildirim bırakacaktır.

2. Öğenizin aldığınızda herhangi bir sorunu varsa lütfen hemen e-posta ile bizimle iletişime geçin.Sorunu çözmenize yardımcı olmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.Lütfen bizimle iletişim kurmadan önce bir anlaşmazlık açmayın veya olumsuz bir geri bildirim bırakmayın.

Alıcı

2024-01-14

Mükemmel çalışıyor

Yorum ekle

Puanınız :