Ayakta Ahşap Çerçeve Masa Takvimi 2024 Yaratıcı Ocak-Aralık 2024 Aylık Program Kurutulmuş Çiçek Sanat Masaüstü Planlayıcısı Takvim

  • ₺362.90
  • ₺188.67
(0 Müşteri yorumları)

Baskı Ürünleri

Sku:
  • n2655
Etiketler:
  • Kaynak - Anakara Çin

Yüksek kaliteli Ahşap Masa Takvimimiz 2024 ile çalışma masanızı dekore edin ve düzenleyin. Kurutulmuş çiçek dekorasyonu ile tasarlanmış, sadece görsel olarak hoş değil, aynı zamanda programınızı yönetmenin kullanışlı ve esnek bir yoludur.Ayrıca, başkaları için harika bir hediye olur.Dayanıklı ahşap malzemeden üretilen bu takvim, yıl boyunca farklı ihtiyaçlarınızı karşılayacak ve karşılayacak şekilde üretilmiştir.Hemen git!

Belirleme.

Ürün Adı:Kuru Çiçek Dekoratif Ahşap Fotoğraf Çerçevesi Takvimi

Ürün ağırlığı: 300g

Ürün boyutu: yaklaşık 28.5x19.5x1.8 cm/11.22x7.68x0.71 inç

Malzeme: ahşap

Sıcak ipuçları:

1. Monitörün renk sıcaklığı, kamera, ortam ışığı ve fotoğrafçılık becerileri nedeniyle, malların bazı resimlerinde hafif bir renk farkı olabilir, ayni renk geçerli olacaktır!

2. Farklı manuel ölçüm nedeniyle, lütfen hafif bir boyut farkına izin verin.

Paket listesi.

Kurutulmuş Çiçek Dekoratif Ahşap Fotoğraf Çerçevesi Takvim * 1

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Güvenilir Malzemeler: Bu ahşap masa takvimi 2024, dayanıklı ve deforme olması kolay olmayan yüksek kaliteli ahşap malzemeden yapılmıştır.Yüzeyler pürüzsüz ve hassastır ve yüksek kaliteli ahşap bloklar, date.It işiniz veya eviniz için mükemmel bir dekorasyondur.

2.Yaratıcı kuru çiçek: 2024 Ahşap Masa Takvimimizle çalışma alanınızı benzersiz hale getirin. Kurutulmuş çiçek dekorasyonu ile kişiselleştirin ve kendi tarzınıza uyacak şekilde serbestçe değiştirin.Herhangi bir iş veya ev için mükemmel DIY dekorasyon.

3.Kullanışlı Kullanım: Bu Ahşap Masa Takvimi 2024, sadece şık değil aynı zamanda kullanışlı ahşap bir çerçeveye sahiptir.Bunları ayrı ayrı kullanın veya ihtiyaçlarınıza göre birleştirin.Dekorasyon ve takvim ayrıdır, tarihleri değiştirirken herhangi bir paraziti önler.

4.Düşünceli Hediye: Arkadaşlarınız ve aileniz için duygularınızı benzersiz ve unutulmaz bir şekilde ifade etmek ister misiniz?Onlara 2024 için bu ahşap masa takvimini verin. Bu sadece tarihleri takip etmenin pratik bir yolu değil, aynı zamanda kendi mesajlarınızla kişiselleştirerek onu özel bağınızın düşünceli ve en iyi hatırlatıcısı haline getirebilirsiniz.

5.Yaygın Kullanım: 2024 Ahşap Masa Takvimimizle yaşam veya çalışma alanınızı geliştirin. Düzenli kalın ve çalışma masanız, yatak odası masanız veya iş kabininiz gibi birden fazla sahneye bir renk dokunuşu ekleyin.Eviniz veya işiniz için sahip olunması gereken işlevsel bir değer.

Yorum ekle

Puanınız :