1 Takım Pet Damat Aracı Fırça Seti Uzatma Hortumu Dyson V7 V8 V10 V11 V12 V15 Elektrikli Süpürge

  • ₺483.80
(0 Müşteri yorumları)

Elektrikli Fritözler

Sku:
  • n2115
Etiketler:
  • Kaynak - Anakara Çin

Özel Uyumluluk: Bu üstün kaliteli evcil hayvan bakım aleti, Dyson elektrikli süpürgelerle sorunsuz uyumluluk sağlamak için tasarlanmıştır.Spesifik olarak, Dyson V7, V8, V10, V11, V12 ve V15 modellerine mükemmel uyum sağlar ve vakumunuzun uzun ömürlü olmasını sağlarken benzersiz temizleme performansı sağlar.

Gelişmiş Bakım Performansı: Evcil hayvan bakım aleti kitinin yükseltilmiş versiyonu, evcil hayvanınızın bakım deneyimini, dostu boyutu ve benzersiz düğme tasarımı ile geliştirir.Fırçanın arkasındaki düğme, tımar sırasında sürekli basmaya gerek kalmadan 'boncuklu' başlığı yerine kilitler.Kafayı geri çekmek ve evcil hayvan tüylerini emmek için düğmeyi aşağı kaydırın, epilasyon işlemini basitleştirin.

Evcil hayvan Dostu Tasarım: Çok sayıda titiz testle, bakım fırçamızın hem kediler hem de köpekler için arkadaş canlısı olduğu kanıtlanmıştır.Güçlü emiş kabiliyetine rağmen, evcil hayvanlarınıza karşı nazik olması ve etkili bir saç temizleme performansı sağlarken aşırı tepki olasılığını azaltması amaçlanmıştır.

Esnek Uzatılmış Hortum: 78,7 inç'e kadar ulaşan esnek uzatılmış hortumla temizleme görevlerini hızlı ve rahat bir şekilde gerçekleştirin.Geniş kapsamlı alanlara kolay erişim sağlamak için tasarlanan bu hortum, her seferinde kapsamlı bir temizleme performansı sağlar.

Tetik kilidi ile Kolaylık: Evcil hayvan bakım setine dahil olan, parmak yorgunluğu olmadan uzun süreli temizlik seansları sağlamak için kullanışlı bir tetik kilididir.Elinizi ve parmaklarınızı tetiği sürekli tutmaktan kurtararak temizleme verimliliğinizi artırın.

Tipi: Elektrikli Süpürge Parçaları

Renk: Gri ve Kırmızı

Malzeme: Plastik

Paket içeriği:

1 * Pet Damat Fırça

1 * Esnek Uzatma Hortumu

1 * Tetik Kilidi

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorum ekle

Puanınız :