14 Paket Toz Torbaları Roborock S7 Maxv Ultra / S7 Pro Ultra / Q7 Max / Q7 Max+ / Q7 Max + Artı / S8+ / Q5 + Elektrikli Süpürge Torbaları

  • ₺585.26
  • ₺245.85
(0 Müşteri yorumları)

Elektrikli Fritözler

Sku:
  • n2113
Etiketler:
  • Kaynak - Anakara Çin

Mağazamıza hoşgeldiniz.

Ürünlerimiz uygun fiyatlara ve kaliteye sahiptir.Dropshipping ve toptan satışı destekliyoruz .Bizimle uzun süre çalışmak istiyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin ve size çok uygun bir fiyat vereceğiz.Saygılarımla!

Geniş Uyumluluk: Roborock Q7+/S7 Pro Ultra/Q7 Max/Q7 Max+ /S7 MAXV Ultra/T8/Q5+/G10S/G10SPRO için yedek aksesuar toz torbaları.Lütfen sipariş vermeden önce cihazınızın model numarasını kontrol edin.

Yüksek kaliteli malzeme: elektrikli süpürge torbası, filtre tabakası olarak 2 kat yüksek mukavemetli, ultra ince, eriyik üflemeli elyaftan ve elektrikli süpürgenin temizleme verimliliğini sağlayan 2 kat dokunmamış kumaştan oluşur. polen ve ince toz parçacıklarını etkili bir şekilde bloke edebilir ve kenarları tozdan arındırılır. iyi mühürlenmiş.daha dayanıklı.

Büyük değer paketi: size 14 elektrikli süpürge torbası sunuyoruz.Elektrikli süpürge filtre torbasını her ikisinde bir değiştirmenizi öneririz months.It toz, polen ve diğer alerjenlerin solunum havasına girmesini azaltır.Daha sağlıklı bir yaşam.

Kolay kurulum:kaymaz üst tasarım, hızlı ve kolay değiştirme için hassas bireysel geçmeli kurulum.Değiştirme ve kurulum yöntemleri eski parçalarla aynıdır.Kurulum sorunları hakkında endişelenmenize gerek yok.

Tipi: elektrikli süpürge parçaları

Renk: Gösterildiği Gibi

Malzeme: dokunmamış kumaş

Paket içeriği:

14 * toz torbaları

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorum ekle

Puanınız :